Gebeliğe Hazırlık Aşılamaya geçsem mi kızlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebekaysee

Sabrın sonu selamettir İNŞAALLAH 🙏🏻💕
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
1.914
1.015
133
Kızlar bnm klomen ve çatlatma iğnesinde üçüncü ayım. Rahim filmi çektim kan ve hormonlardada bişey Yok .eşimdede aynı şekilde sorun çıkmadı . Yanlız bnm yumurta tembelliği vardı büyümüyordu.ama Klomenle büyüyo artık. Üçüncü iğnemi Cumartesi günü yaptım suan beklemedeyiz. Doktoruma sordum bu ayda olmazsa ne yapacaz diye . Oda sabrın varsa bir iki ay daha klomen ve çatlatma iğnesi şeklinde deneyelim . Ama istersen aşılamaya geçeriz dedi bnde çok kararsız kaldım . Lütfen akıl verin

Canım çatlamadan 1 gün önce ve çatlamayla birlikte 3 gün üst üste ilişki dene bu 2 ay boyunca. Eşinde sorun yoksa bu şekilde denemende sakınca yok

Canım çatlamadan 1 gün önce ve çatlamayla birlikte 3 gün üst üste ilişki dene bu 2 ay boyunca. Eşinde sorun yoksa bu şekilde denemende sakınca yok
Denedik cnm.iğnenin vurulduğu gün ve sonrasında iki gün değerlendirdik

BEN CATLATMA IGNESIYLE KLOMENI YEDI AY KULLANDIM HER AY DORT YUMURTAM OLUSYYIRDU BAZEN BIR AMA SONUC NEGATIFTI ASILAMAYIDA DENEDIM.ODA TYTMADI BU GAKIBA BENIM SANSIZLIGIM SEN DENE BAKALIM INS AŞILAMAYA GEREK KALMADAN HAMIS KALIRSIN CANIM

BEN CATLATMA IGNESIYLE KLOMENI YEDI AY KULLANDIM HER AY DORT YUMURTAM OLUSYYIRDU BAZEN BIR AMA SONUC NEGATIFTI ASILAMAYIDA DENEDIM.ODA TYTMADI BU GAKIBA BENIM SANSIZLIGIM SEN DENE BAKALIM INS AŞILAMAYA GEREK KALMADAN HAMIS KALIRSIN CANIM
Ya peki sıkıntın var mıydı

TEK PROBLEMİM PKOLU OLMAM OYLE KKILOM DA YOK 57 KILOYUM ILACLADA OLSA YUMURTA OLUSUYORDU TUTMAMASI ILAHI KADER DEMEK TEN BIRSEY GELMIYOR ICIMDEN DOKTOR DGDTRCEM ARTIK TEK CAREM O
Tabiki doktor seçimi çok önemli . Ve dediğin gibi bir yerden sonra taktiri ilahi sabretmekten başka yapacak bir şey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…