- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Canım çatlamadan 1 gün önce ve çatlamayla birlikte 3 gün üst üste ilişki dene bu 2 ay boyunca. Eşinde sorun yoksa bu şekilde denemende sakınca yokKızlar bnm klomen ve çatlatma iğnesinde üçüncü ayım. Rahim filmi çektim kan ve hormonlardada bişey Yok .eşimdede aynı şekilde sorun çıkmadı . Yanlız bnm yumurta tembelliği vardı büyümüyordu.ama Klomenle büyüyo artık. Üçüncü iğnemi Cumartesi günü yaptım suan beklemedeyiz. Doktoruma sordum bu ayda olmazsa ne yapacaz diye . Oda sabrın varsa bir iki ay daha klomen ve çatlatma iğnesi şeklinde deneyelim . Ama istersen aşılamaya geçeriz dedi bnde çok kararsız kaldım . Lütfen akıl verin
Denedik cnm.iğnenin vurulduğu gün ve sonrasında iki gün değerlendirdikCanım çatlamadan 1 gün önce ve çatlamayla birlikte 3 gün üst üste ilişki dene bu 2 ay boyunca. Eşinde sorun yoksa bu şekilde denemende sakınca yok
Konuyla alakası yok ama dr özel mi devlette mi merak ettim?Denedik cnm.iğnenin vurulduğu gün ve sonrasında iki gün değerlendirdik
Özel cnmKonuyla alakası yok ama dr özel mi devlette mi merak ettim?
Yani klomenle devam mı edeyimbence vaktiniz varsa tedaviyi beklemeye değer :)
Yani klomenle devam mı edeyim
İki ay boyunca sonuç alamadık üçüncü ayımız suan sonuç alınır mı dersiniz bide bu ay rahim filmi de çektimaynen kuzucum hem birden yüklenmemiş olursun vucuduna
İki ay boyunca sonuç alamadık üçüncü ayımız suan sonuç alınır mı dersiniz bide bu ay rahim filmi de çektim
Ya peki sıkıntın var mıydıBEN CATLATMA IGNESIYLE KLOMENI YEDI AY KULLANDIM HER AY DORT YUMURTAM OLUSYYIRDU BAZEN BIR AMA SONUC NEGATIFTI ASILAMAYIDA DENEDIM.ODA TYTMADI BU GAKIBA BENIM SANSIZLIGIM SEN DENE BAKALIM INS AŞILAMAYA GEREK KALMADAN HAMIS KALIRSIN CANIM
Tüpler açıktı amarahim filiminden snra hamile kalanda çok yani tüplerden sıvı geçişi oluyor ya rahatlıyor gibi oluyor sanırım
tamam açık tüpler için dedim :)Tüpler açıktı ama
Hımm ay hadi inşallah cnmtamam açık tüpler için dedim :)
Hımm ay hadi inşallah cnm
TEK PROBLEMİM PKOLU OLMAM OYLE KKILOM DA YOK 57 KILOYUM ILACLADA OLSA YUMURTA OLUSUYORDU TUTMAMASI ILAHI KADER DEMEK TEN BIRSEY GELMIYOR ICIMDEN DOKTOR DGDTRCEM ARTIK TEK CAREM OYa peki sıkıntın var mıydı
Tabiki doktor seçimi çok önemli . Ve dediğin gibi bir yerden sonra taktiri ilahi sabretmekten başka yapacak bir şey YokTEK PROBLEMİM PKOLU OLMAM OYLE KKILOM DA YOK 57 KILOYUM ILACLADA OLSA YUMURTA OLUSUYORDU TUTMAMASI ILAHI KADER DEMEK TEN BIRSEY GELMIYOR ICIMDEN DOKTOR DGDTRCEM ARTIK TEK CAREM O
IKI AYDOR DOKTORA GITMIYORUM.BU AY HAYIT OTUNU DENEDIM.YINE GECIKTI ADETLERIM GELMESSE BU HAFTA ICI GIDERIM.Tabiki doktor seçimi çok önemli . Ve dediğin gibi bir yerden sonra taktiri ilahi sabretmekten başka yapacak bir şey Yok
Hımm git tabi zaman kaybetmeIKI AYDOR DOKTORA GITMIYORUM.BU AY HAYIT OTUNU DENEDIM.YINE GECIKTI ADETLERIM GELMESSE BU HAFTA ICI GIDERIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?