- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Kaç doktora gittiysem ihtimal düşük ona harcayacağın zaman para emek yerine tüp bebek öneririz dediler açıkçası ben de katılıyorum ama nasip tabi olmaz da denemezarkadaşlar polikistik overliyim ve hamile kalamadım.
aşılama vakit kaybı mı olur . duyduguma gore ihtimali çok düşükmüş.
bu arada yaşım 31.
Ben de pko ymuşum ama hormon değerleri normal adetim saatini şaşmaz anlamadım nasıl luyor amh yüksek sadecearkadaşlar polikistik overliyim ve hamile kalamadım.
aşılama vakit kaybı mı olur . duyduguma gore ihtimali çok düşükmüş.
bu arada yaşım 31.
Kaç doktora gittiysem ihtimal düşük ona harcayacağın zaman para emek yerine tüp bebek öneririz dediler açıkçası ben de katılıyorum ama nasip tabi olmaz da denemez
Aynen canım tüp bebek daha mantıklı gerçi ben onu da denemedim olmadı malesefyani tüp bebek mantıklı diyorlar öylemi canım. ne yapacağımı sasırdım. benim kilom var onu da vermem lazım
Aynen canım tüp bebek daha mantıklı gerçi ben onu da denemedim olmadı malesefben 63 kiloydum spor ve diyetle 56 ya düştüm bana kilo problemi yok dediler ama belki dedim zayıflasam olur sana tavsiyem kilo vermeden tüpe başlama canım çünkü hormon ilaçları alınca insan kilo alıyor daha da zaten pkonun ilk şartı kilo vermek ekmeği kes hemen kilo vermeye başlayacaksın bakarsın kendiliğinden bile olur
Malesef canım malesefsen simdi hamile kaldınmı cnm
Malesef canım malesefyazı bekliyorum tüp bebek için
Yok canım İstanbul'da değilim doğudayım ben senin şansın daha iyi bana göre şişli memoriali çok okuyorum burda giden de pozitif olan da çok bir araştır istersen ilaçlarla beraber 10 bini rahat buluyor tüp bebek maalesefistanbuldamıısn cnm bende yer arıyorum fiyatlara bakıyorum harıl harıl
Yok canım İstanbul'da değilim doğudayım ben senin şansın daha iyi bana göre şişli memoriali çok okuyorum burda giden de pozitif olan da çok bir araştır istersen ilaçlarla beraber 10 bini rahat buluyor tüp bebek maalesef
Aynen canım maddi manevi çöküntü gerçekten paranın yeri bir şekilde doluyor da umutlar hayaller en önemlisi zamanın yeri dolmuyor ruhen zaten çökmüş durumdayım rabbim yardımcımız olsunah o para ahhh
Aynen canım maddi manevi çöküntü gerçekten paranın yeri bir şekilde doluyor da umutlar hayaller en önemlisi zamanın yeri dolmuyor ruhen zaten çökmüş durumdayım rabbim yardımcımız olsun
Amin inşallah tez vakitte canımamin canım Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?