Gebeliğe Hazırlık aşılamanın ihtimali düşük mü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
arkadaşlar polikistik overliyim ve hamile kalamadım.

aşılama vakit kaybı mı olur . duyduguma gore ihtimali çok düşükmüş.

bu arada yaşım 31.

arkadaşlar polikistik overliyim ve hamile kalamadım.

aşılama vakit kaybı mı olur . duyduguma gore ihtimali çok düşükmüş.

bu arada yaşım 31.
Kaç doktora gittiysem ihtimal düşük ona harcayacağın zaman para emek yerine tüp bebek öneririz dediler açıkçası ben de katılıyorum ama nasip tabi olmaz da denemez

yani tüp bebek mantıklı diyorlar öylemi canım. ne yapacağımı sasırdım. benim kilom var onu da vermem lazım
Aynen canım tüp bebek daha mantıklı gerçi ben onu da denemedim olmadı malesef :( ben 63 kiloydum spor ve diyetle 56 ya düştüm bana kilo problemi yok dediler ama belki dedim zayıflasam olur sana tavsiyem kilo vermeden tüpe başlama canım çünkü hormon ilaçları alınca insan kilo alıyor daha da zaten pkonun ilk şartı kilo vermek ekmeği kes hemen kilo vermeye başlayacaksın bakarsın kendiliğinden bile olur

Aynen canım tüp bebek daha mantıklı gerçi ben onu da denemedim olmadı malesef :KK43: ben 63 kiloydum spor ve diyetle 56 ya düştüm bana kilo problemi yok dediler ama belki dedim zayıflasam olur sana tavsiyem kilo vermeden tüpe başlama canım çünkü hormon ilaçları alınca insan kilo alıyor daha da zaten pkonun ilk şartı kilo vermek ekmeği kes hemen kilo vermeye başlayacaksın bakarsın kendiliğinden bile olur

sen simdi hamile kaldınmı cnm

istanbuldamıısn cnm bende yer arıyorum fiyatlara bakıyorum harıl harıl
Yok canım İstanbul'da değilim doğudayım ben senin şansın daha iyi bana göre şişli memoriali çok okuyorum burda giden de pozitif olan da çok bir araştır istersen ilaçlarla beraber 10 bini rahat buluyor tüp bebek maalesef :(

Arkadaşım sen pco işen sadece yumurtlama bozukluğu vardır. Devlette git aşılamalarını yaptır bence. Evet şans %15-20 ama normal cinsel birliktelikte de aylık şans bu. Bu aşamayı yapmadan tüp bebek yapma. Ben 35 yaşını bitirdim. 4. Aşılamam yeni oldu. 3. Aşılamam da kimyasal gebelik oldu. Ben öleyim o zaman :) yaşın genç.

Back