Benim 7. Gün karın agrim olmuştu 10. Gün göğüs ucu hassasiyeti 11. Gün göğsümde ağrı vardıKızalar bugun aşılamanın 8.günü catlatma ignesinden sayarsak 10.gün fakat bugün sabaha karşı sanki adet olcakmisim gibi bi karın ağrısı ile uyandım ve şuan da da baya gaz var Göğüs uçlarında da ağrım var 4. 5. günlerinde ise kasik ağrılarım vardı bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan varmı tecrubelerinizi yazmanızı bekliorm
Sonuc ne peki??Benim 7. Gün karın agrim olmuştu 10. Gün göğüs ucu hassasiyeti 11. Gün göğsümde ağrı vardı
Pozitif 5+3 haftalıkSonuc ne peki??
Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayi nasip etsin kaçıncı gün test yaptınız veya kan verdiniz?Pozitif 5+3 haftalık
3 Nisan'da aşılama oldum 15 Nisan da kan verdimi 12 gün sonra yaniRabbim sağlıklıca kucağınıza almayi nasip etsin kaçıncı gün test yaptınız veya kan verdiniz?
Benim söyle oldu aşılama günu hafif kasik ağrısi3 Nisan'da aşılama oldum 15 Nisan da kan verdimi 12 gün sonra yani
Benim iki gün kasık ağrım oldu aşılamanın 6. Günü beni yerlere yatıran 3 dk süren bir kasık batması oldu 7. Gün adet ağrısı gibi karnım agri sonrada gaz başladı ve akıntı 10 gün göğüs ucunda sızlama 11. Gün göğüs de ağrı zaten 12. Gün idrar testi yaptımBenim söyle oldu aşılama günu hafif kasik ağrısi
2.gunu ilişki önerdi
4 ve 6. Günlerde kasik ağrım fazlalaştı ve gaz baya fazla 7. 8. Günde Göğüs ve göğüs ucu hassasiyeti var
Aynı belirtiler şuan bendede var inşallah bebeğim benimledirBenim iki gün kasık ağrım oldu aşılamanın 6. Günü beni yerlere yatıran 3 dk süren bir kasık batması oldu 7. Gün adet ağrısı gibi karnım agri sonrada gaz başladı ve akıntı 10 gün göğüs ucunda sızlama 11. Gün göğüs de ağrı zaten 12. Gün idrar testi yaptım
Allah tamamına erdirsin inşallah benimde 11.gunum sanki adet olacakmışım gibi bir his var gebelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine benzer her ay 1 hafta öncesinde yaşadığım belirtileri yine yaşıyorum ağrım sızım yok sadece 1 hafta önce kasık ağrım başladı bir kaç gündür bel ağrısı hafif akıntı var ve ben bunları her ay adet olmadan önce yaşadığım için kestiremiyorum 3.asilamam ilkinde 13. Gün 2.de 9.gun de hasta oldum bu 3.asilmam ve 11 gün bakalım bugünde hasta olmazsam yarın test yaptıracam hepimizin hakkında hayırlısı3 Nisan'da aşılama oldum 15 Nisan da kan verdimi 12 gün sonra yani
Allah tamamına erdirsin inşallah benimde 11.gunum sanki adet olacakmışım gibi bir his var gebelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine benzer her ay 1 hafta öncesinde yaşadığım belirtileri yine yaşıyorum ağrım sızım yok sadece 1 hafta önce kasık ağrım başladı bir kaç gündür bel ağrısı hafif akıntı var ve ben bunları her ay adet olmadan önce yaşadığım için kestiremiyorum 3.asilamam ilkinde 13. Gün 2.de 9.gun de hasta oldum bu 3.asilmam ve 11 gün bakalım bugünde hasta olmazsam yarın test yaptıracam hepimizin hakkında hayırlısı3 Nisan'da aşılama oldum 15 Nisan da kan verdimi 12 gün sonra yani
İnsAllah canım belirtilere çok takılmamak lazım aslında herkesin vücudu farklı başka bir arkadaş aşılama ile hamile kaldı onun asilamdan 4 gün sonra göğüsleri ağrımaya başlamış benim 10. Gün başlayınca olmadı demiştimAynı belirtiler şuan bendede var inşallah bebeğim benimledir
Yarın sabah ilk idrarla yap inşallah bebiş seninledir haber ver ama merak ederimAllah tamamına erdirsin inşallah benimde 11.gunum sanki adet olacakmışım gibi bir his var gebelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine benzer her ay 1 hafta öncesinde yaşadığım belirtileri yine yaşıyorum ağrım sızım yok sadece 1 hafta önce kasık ağrım başladı bir kaç gündür bel ağrısı hafif akıntı var ve ben bunları her ay adet olmadan önce yaşadığım için kestiremiyorum 3.asilamam ilkinde 13. Gün 2.de 9.gun de hasta oldum bu 3.asilmam ve 11 gün bakalım bugünde hasta olmazsam yarın test yaptıracam hepimizin hakkında hayırlısı
Doğru canım rabbim en hayırlısını versin inşallah si mübarek ramazanda yüzümüzü güldürsün rabbimİnsAllah canım belirtilere çok takılmamak lazım aslında herkesin vücudu farklı başka bir arkadaş aşılama ile hamile kaldı onun asilamdan 4 gün sonra göğüsleri ağrımaya başlamış benim 10. Gün başlayınca olmadı demiştim
Merhaba canim rahatsiz etmiyorsam birsey sormak istiyorumBenim 7. Gün karın agrim olmuştu 10. Gün göğüs ucu hassasiyeti 11. Gün göğsümde ağrı vardı
Ayy insAlalh vardır ben 12. Gün kan testi vermiştim 11. Gün idrar testinde silik çizgi ile öğrenmiştim zaten heyecanlandım sadece yüz üstü yatınca yada elim çarpınca sağa sola dönük yatarken kolum üstüne geliyordu o zamanlar ağrıyordu hayla da öyle normalde birşey yok Banada iki gün az az ara ara adet ağrısı gibi oldu ama bu biraz daha farklıydı hafif bir adet ağrısı gibiydi ben ordan anlamıştım çünkü benim adet ağrım feci olur yatarim yerlere birde igneden bir hafta sonra başlardı ağrı ama bu sefer baya geç ve az sürmüştü İnsAllah seninde vardır Banada yazar mısın merak ettimMerhaba canim rahatsiz etmiyorsam birsey sormak istiyorumbenimde bugun ignenin 10. Gunu 2 gundur arasira regl agrisi giriyor ama sık degil 2 defa falan ve goguslerde de oyle dururken agri yok ama dokununca veya yuz ustu falan yatinca aci oluyor seninde boyle miydi yoksa dokunmadan da agrin oluyor muydu acaba dun test yaptim silik cizgi vardi bugun test yaptim silik cizgi biraz daha belirgin oldu
Bakalim yarin da testim silikte olsa cikarsa persembe sabahtan hemen kan verecegimAyy insAlalh vardır ben 12. Gün kan testi vermiştim 11. Gün idrar testinde silik çizgi ile öğrenmiştim zaten heyecanlandım sadece yüz üstü yatınca yada elim çarpınca sağa sola dönük yatarken kolum üstüne geliyordu o zamanlar ağrıyordu hayla da öyle normalde birşey yok Banada iki gün az az ara ara adet ağrısı gibi oldu ama bu biraz daha farklıydı hafif bir adet ağrısı gibiydi ben ordan anlamıştım çünkü benim adet ağrım feci olur yatarim yerlere birde igneden bir hafta sonra başlardı ağrı ama bu sefer baya geç ve az sürmüştü İnsAllah seninde vardır Banada yazar mısın merak ettim
Ustteki dun alttaki bugunAyy insAlalh vardır ben 12. Gün kan testi vermiştim 11. Gün idrar testinde silik çizgi ile öğrenmiştim zaten heyecanlandım sadece yüz üstü yatınca yada elim çarpınca sağa sola dönük yatarken kolum üstüne geliyordu o zamanlar ağrıyordu hayla da öyle normalde birşey yok Banada iki gün az az ara ara adet ağrısı gibi oldu ama bu biraz daha farklıydı hafif bir adet ağrısı gibiydi ben ordan anlamıştım çünkü benim adet ağrım feci olur yatarim yerlere birde igneden bir hafta sonra başlardı ağrı ama bu sefer baya geç ve az sürmüştü İnsAllah seninde vardır Banada yazar mısın merak ettim