• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 13.günü

mavigecee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
7
2
1
26
Merhaba kızlar bugün aşılamamın 13.günü 10 gündür sadece akıntım var ara sıra kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım aşılama olup pozitif olanlar yada aynı süreçte olanlar var mı acaba ??

Doktorum 14 gün bekle dedi yapmadım
masallah iyi sabretmisin belirtilere takilma cnm bende 3 kez asilama denedim birinde belirtiler oldu tutmadi digerinde hic belirti olmadi yine tutmadi nasip insallah sizinki olumlu sonuclanir test yapsan varsa cikardi aslinda

masallah iyi sabretmisin belirtilere takilma cnm bende 3 kez asilama denedim birinde belirtiler oldu tutmadi digerinde hic belirti olmadi yine tutmadi nasip insallah sizinki olumlu sonuclanir test yapsan varsa cikardi aslinda
İlk defa aşılama oldum bende 4 yıldır istiyoruz bizde bir sıkıntımız yok ama olmadı malesef önceden test yapıp ümitsizliğe çok kaplıyordum şimdi bekliyorum belkide sonucu kötü olur diye korkuyorum sizede çok geçmiş olsun şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasın güzel haberlerle müjdelendirsin

İlk defa aşılama oldum bende 4 yıldır istiyoruz bizde bir sıkıntımız yok ama olmadı malesef önceden test yapıp ümitsizliğe çok kaplıyordum şimdi bekliyorum belkide sonucu kötü olur diye korkuyorum sizede çok geçmiş olsun şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasın güzel haberlerle müjdelendirsin
cok tesekkur ederim duan icin cnm Allah razi olsun insallah sende bu ay kavusursun melegine.

yarin kanmı vercen burayada yaz mutlaka sonucu

Back
X