Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah iyi sabretmisin belirtilere takilma cnm bende 3 kez asilama denedim birinde belirtiler oldu tutmadi digerinde hic belirti olmadi yine tutmadi nasip insallah sizinki olumlu sonuclanir test yapsan varsa cikardi aslindaDoktorum 14 gün bekle dedi yapmadım
İlk defa aşılama oldum bende 4 yıldır istiyoruz bizde bir sıkıntımız yok ama olmadı malesef önceden test yapıp ümitsizliğe çok kaplıyordum şimdi bekliyorum belkide sonucu kötü olur diye korkuyorum sizede çok geçmiş olsun şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasın güzel haberlerle müjdelendirsinmasallah iyi sabretmisin belirtilere takilma cnm bende 3 kez asilama denedim birinde belirtiler oldu tutmadi digerinde hic belirti olmadi yine tutmadi nasip insallah sizinki olumlu sonuclanir test yapsan varsa cikardi aslinda
cok tesekkur ederim duan icin cnm Allah razi olsun insallah sende bu ay kavusursun melegine.İlk defa aşılama oldum bende 4 yıldır istiyoruz bizde bir sıkıntımız yok ama olmadı malesef önceden test yapıp ümitsizliğe çok kaplıyordum şimdi bekliyorum belkide sonucu kötü olur diye korkuyorum sizede çok geçmiş olsun şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasın güzel haberlerle müjdelendirsin
hadi insallah bool pozitifli sonuc olurEvet canım yazarım![]()
sonuc ne oldu cnmİnşallah![]()
![]()