• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 13.günü beta-hcg 4.81 ve altında çıkanlar ve 2 gün sonra hcg değeri katlananlar var mı ?

LadyAnka

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
8
3
6
Mrb ben bu ay adetimin 16. günü aşılama oldum 27.günü yani bugün (aşılamadan sonraki 13.güne denk geliyor) beta hcg değerimë bakıldı sonuç 4.81 çıktı , doktorum 2 gün sonra tekrar gel dedi bugün p.ztesi çarşamba günü tekrar gidecem birde benim adetim 35 gün sürüyor bazen de daha erken gelebiliyor o yüzden tam olarak kestiremiyorum ne zaman adet olacağımı da kafam bayagi karışık ve ben de bi durum daha var 5 yıllık evliyim 3 düşük yaptım ilk ikisi dış gebelik oldu diğeri kimyasal dendi 2.sorumsa şu bende aşılamanın 10.gününden beri kahverengi akıntı oluyor ve son 2-3 gündür bu akıntı koyulasti ve yogunlasti ilkkez yaşıyorum böyle bi durum bi fikri olan var mı acaba ?

Asilamadan 7gun öncesinde anestezili hsg olmuştum tüplerimin 2si de kapalı çıkmış ben biri açık sanıyordum sonra tekrar biri açılmış çok şükür, 7gun sonra da aşılama yapıldı ilkkez oldum asilamayi ve su an devam eden kahverengi lekelenmeleri de ilkkez yaşıyorum aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda ?

Kimse yardımcı olmuyor bana neyse her zamanki gibi yine Rabbimë sığınıyorm . Allah koruyan ve bağışlayandır . :KK200::KK68::KK200:

Bugün asilamadan sonraki 15.günüm galiba adet oldum :KK42: kahverengi - siyah - kırmızı artı baya bi sulu oluyo bu lekelenmelerimden dolayı günluk kücük pedlerden kullanıyordum artık büyük normal ped kullanıyorum :cry:saat gecenin 3 bucugu yarım saat önce farkettim adet olduğumu işte :KK51:sabah olunca da hastaneye gidecem durumu anlatmistim doktorum son kez bi muayyeneye çağırdı ve son kez hcg baktircak mişim . Artık iyi bi sonuç çıkarsa mucize diyecem :KK64:bakalım sabah ola hayrola ...:110: şimdilik iyi geceler ...:KK42:

Back