Benimde 9. Günüm ama hiçbir belirtim yokMerhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptırdım bugün 10. gün ve pembe lekelenmelerim var lekeyle birlikte ağrım da artıyor. Sabah ve akşam iki kere yaşadım. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu yerleşme kanaması olabilir mi cevap verirseniz sevinirim
Amin inşallahBenim ilk günden beri ağrılarım var bir kaç gündür iyice arttı
Benimde 9. Günüm ama hiçbir belirtim yoksenin ağrın kaçıncı gün başladı . İnşalah ikimiz de hayırlısıyla hamile kalırız
Yumurtaların iğneyle mi büyütüldü benim femaraydıAmin inşallahBenim ilk günden beri ağrılarım var bir kaç gündür iyice arttı
Bizi mahveden şey bu stres yemin ederim yaİğneyle canım hatta o kadar stres yaptım ki iğneyle bile zor büyüdü
Evet stres yapmasak belki doğal yollarla olacak. Bende pcos var demişti doktor ama en son amh testinde sorun çıkmamıştı. Bi de küçük bi kist var normalde 6 ay içinde doğal yollarla kalırsın demişti doktorum 3 yıl olduBizi mahveden şey bu stres yemin ederim yasizde problem neydi özel değilse
Bu ay birbirimize müjdeyi veririz inşalah hadi bakalımEvet stres yapmasak belki doğal yollarla olacak. Bende pcos var demişti doktor ama en son amh testinde sorun çıkmamıştı. Bi de küçük bi kist var normalde 6 ay içinde doğal yollarla kalırsın demişti doktorum 3 yıl oldu