• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamamın 10. Günü çok bel ağrım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gcmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
55
50
38
33
Merhaba arkadaşlar benim 10. Günüm bugün çok bel ağrım var ve belimi sanki ateş basmış gibi sıcacık bana bi şey söyleyin uyuyamıyorum ağrıdan

Merhaba benim de 10. günüm dün gece yatarken eşime masaj yaptırdım inanılmaz ayrılıyor gibi bir ağrı vardı resmen ve sürekli sağ kasığımda ağrı var. Senin süreçlerin nasıl geçiyor?

Merhaba benim de 10. günüm dün gece yatarken eşime masaj yaptırdım inanılmaz ayrılıyor gibi bir ağrı vardı resmen ve sürekli sağ kasığımda ağrı var. Senin süreçlerin nasıl geçiyor?
benim sadece şiddetli bi bel ağrım var 6. gün sağ kasığıma iğneler batıyordu bugün ve dün bel ağrısı çekiyorum fazlasıyla ama gidip test yapacagım kan vereceğim öğleden sonra

Merhaba arkadaşlar benim 10. Günüm bugün çok bel ağrım var ve belimi sanki ateş basmış gibi sıcacık bana bi şey söyleyin uyuyamıyorum ağrıdan
Doktorunuzla görüşün bende böyle başlamıştım sonuç pozitif hamileyim şuan.İnşallah sizde mutlu haberi alırsınız.

merhaba aşılamada 10.günüm çatlatma iğnesi vurulalı da 12 gün oldu sizce ne zaman test yapmayalım ? hiçbir belirtim yok sol kasık agrım ve halsizlik ,cok azda bel ağrısı . yumurtalarım solda idi ondan kaynaklı olabılır mı 3 tane 18-20 cm yumurtalarım vardı.

merhaba aşılamada 10.günüm çatlatma iğnesi vurulalı da 12 gün oldu sizce ne zaman test yapmayalım ? hiçbir belirtim yok sol kasık agrım ve halsizlik ,cok azda bel ağrısı . yumurtalarım solda idi ondan kaynaklı olabılır mı 3 tane 18-20 cm yumurtalarım vardı.
Merhabalar tuttu mu acaba aşılamanız 🙏🏻 umarım şuan 3 4 aylık gebesinizdir bende aşılama yaptırdım

Benimde gün 3 mart ve 4 mart aşılama yapildi 2 3 gündür cok belim ağıyor ve kasiklarim sanki adet olacakmisim gibi benim durumda olup hamiss kalan varmi :110::cry::cry:

Yarın asilamam yapılacak, dün akşam çatlatma iğnesi vurdum. Sabah itibariyle mide bulantısı var biraz ve acayip ağlama hissi, hüzün var üzerimde. İğnelerin böyle bir etkisi olabilir mi,?

Yarın asilamam yapılacak, dün akşam çatlatma iğnesi vurdum. Sabah itibariyle mide bulantısı var biraz ve acayip ağlama hissi, hüzün var üzerimde. İğnelerin böyle bir etkisi olabilir mi,?
Ben hic bir belirti yaşamadım ama bence heycandandir canim allahin yardimcin olsun

Back