- 18 Kasım 2019
- 226
- 217
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla yumurtan oluşmuş hormon dengen bozulduğu için canım. Ben de ilaç kullandığımda 8 gün sonra oldum . Doktor tarlusal yazıyor.adet söktürücü. Ama bence ilaç yerine bitki kullanıp adet ol.Kızlar geçen ay aşılama için start verdik gonal f kullandım fakat çok sayıda yumurtam olunca iptal edildi tedavim çatlatma iğnesi de verilmedi. Günü gününe adet gören ben 10 gün geçti hâlâ tık yokPazartesi doktoruma gidicem de böyle bir şey yaşayan var mı neden olmuyor ya
![]()
Kendimi çok gergin hissediyorum dün gidelim dedim eşim pazartesiyi bekle dedi bir an önce başlamak istiyorum hep bı aksilik çıkıyor hepte benim başıma geliyor böyle şeyler hay Allah'ım yaÇok fazla yumurtan oluşmuş hormon dengen bozulduğu için canım. Ben de ilaç kullandığımda 8 gün sonra oldum . Doktor tarlusal yazıyor.adet söktürücü. Ama bence ilaç yerine bitki kullanıp adet ol.
Kullanmadım canım doktor gerek yok ilaca dedi. Bu ilaçlardan oluşan kistler adetle atılıyor korkma önemli değil dedi. Bence sen bi soğan suyu kaynat sabah akşam iç ptesiye sökülürKendimi çok gergin hissediyorum dün gidelim dedim eşim pazartesiyi bekle dedi bir an önce başlamak istiyorum hep bı aksilik çıkıyor hepte benim başıma geliyor böyle şeyler hay Allah'ım yaKist olmuştur kesin dimi senin kistin geçti mi canım doğum kontrol hapı fln kullandın mi ?
İçemiyorum canım keşke icebilsem midem çok hashas maalesef. İnşallah dediğin gibi kist varsa bile adetle atılır sağol canımKullanmadım canım doktor gerek yok ilaca dedi. Bu ilaçlardan oluşan kistler adetle atılıyor korkma önemli değil dedi. Bence sen bi soğan suyu kaynat sabah akşam iç ptesiye sökülür
Çoğul gebelik her zaman için risklidirKızlar çok fazla yumurta olunca neden tedaviyi sonlandırıyorlar, zorınlumu? Biz birtanesi tutsa razıyız![]()
Zorunluymus canım 3 ya da 4 olsa bı ihtimal yapardım dedi normalde istedikleri iki yumurtanın olgunlaşması ben de bildiğin 8 ya da 9 kesin vardı ardı ardına bu durumda yapamam dedi ilişki bile yasakladı iki kez ilişki oldu farklı günlerde iki dk sonra kalktım yani napayımKızlar çok fazla yumurta olunca neden tedaviyi sonlandırıyorlar, zorınlumu? Biz birtanesi tutsa razıyız![]()
Haklısın ama ben sonlandırmak istemezdimÇoğul gebelik her zaman için risklidir
Şimdi anladım canım, evet 8-9 risk, ben 3-4 sanmıştım, birde zorunluysa diyecek birşey yok zatenZorunluymus canım 3 ya da 4 olsa bı ihtimal yapardım dedi normalde istedikleri iki yumurtanın olgunlaşması ben de bildiğin 8 ya da 9 kesin vardı ardı ardına bu durumda yapamam dedi ilişki bile yasakladı iki kez ilişki oldu farklı günlerde iki dk sonra kalktım yani napayım
Aynen cnm iptal oldu olmasına da neden reglim gelmiyor yeni tedaviye basliyacaz güyaŞimdi anladım canım, evet 8-9 risk, ben 3-4 sanmıştım, birde zorunluysa diyecek birşey yok zaten![]()
İlaçlardan dolayı gecikenler oluyormuş canımAynen cnm iptal oldu olmasına da neden reglim gelmiyor yeni tedaviye basliyacaz güya
Adaçayı içebiliyor musunİçemiyorum canım keşke icebilsem midem çok hashas maalesef. İnşallah dediğin gibi kist varsa bile adetle atılır sağol canım
Bu kadar mı gecikir hiç sasmazdi günüm. Bir an önce gelse de kurtulsamİlaçlardan dolayı gecikenler oluyormuş canım
Onu içerim ise yarıyor mu canmAdaçayı içebiliyor musun
Keten tohumu al bir bardak adaçayının içine bir tatlı kaşığı ez sabah akşam iç en fazla günde 3 bardak iç . Bana fayda ediyor. 2 güne getiriyor. Bana tarlusal yazdı ama alıp kullanmadım. Adaçayı içtimOnu içerim ise yarıyor mu canm
Sağol canım deniycem senin aşılamadan sonra mi geciktiKeten tohumu al bir bardak adaçayının içine bir tatlı kaşığı ez sabah akşam iç en fazla günde 3 bardak iç . Bana fayda ediyor. 2 güne getiriyor. Bana tarlusal yazdı ama alıp kullanmadım. Adaçayı içtim
Ondan önce ki ay hap vermişti doktor hamile kalırsam bebek tutunsun diye hap bitti adet günüm geldi. 8 gün geçti öyle olabildimSağol canım deniycem senin aşılamadan sonra mi gecikti
Anladım canım çok teşekkür ederim cvplarin için dilerim tez vakitte nasip olsun bizlere deOndan önce ki ay hap vermişti doktor hamile kalırsam bebek tutunsun diye hap bitti adet günüm geldi. 8 gün geçti öyle olabildim
Amin canımAnladım canım çok teşekkür ederim cvplarin için dilerim tez vakitte nasip olsun bizlere de ♥