8 ay denedim olmadı , 9ay hsg amh ve spermiogram testi yaptırdık. amh 1.87 düşmüş. iki tüp tıkanmış bir tanesini açabildiler. Tüp bebek merkezine başvurdum. Vitamin takviyesi ile 3ay yumurta kalitesini güçlendireceğiz dedi , 4.ay yumurta toplama olcaktı. 3,5 kutu kullanımında kimyasal gebelik yaşadım. tüpten vazgeçip aşılamada şansımı denedim , sonra yine tüpe başladım. 2 senedir bebek istiyorum ama olmuyor.
2,5 kutu vitamin takviyesi kullandım tabi aşılama snrası kalite yine düşmüş... 8 yumurta gözüküyordu , yumurta gelişitirici iğnelerden snra 2 yumurta toplandı sadece 1 tanesi döllendi. 2 ay snra tekrar yumurta toplama işlemi olacak inşallah daha fazla embriyom olur. Daha sonra kisti aspire edip 3.ay geçici menepoz ile kisti baskılayacak snra transfer. Anlayacağınız tüp bebekte de süreç çok uzun ... Size tavsiyem hiç vakit kaybetmeyin tüpe başvurun ve muhakkak yumurta kalitesini arttırıcı vitaminleri öncesinde başlayıp yumurta toplamaya kadar kullanın. Eğer ki aceleye getirip yumurta toplayıp hemen transfer derse yada ameliyat derse, o doktor endometriozis konusunda bilinçsizdir hızla uzaklaşın derim