• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılamadan sonra adetim 1 hafta erken geldi şimdi nasıl olacak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.480
117
363
arkadaşlar bu ay 25 ekimde aşılamam oldu adetim 7 kasımda geldi
tam 13 gün sonra yani 1 hafta önce oldum
bu ay bayrama geldiği için aşılama yaptırmayacaım şimdi eskisi gibi 32 günde mi gelir adetim yoksa 24 mü aşılamadaki gibi
yardım edin lütfen çünkü eşimin yanında olmayacağım yumurtlama günümü hesaplamam lazım

arkadaşlar bu ay 25 ekimde aşılamam oldu adetim 7 kasımda geldi
tam 13 gün sonra yani 1 hafta önce oldum
bu ay bayrama geldiği için aşılama yaptırmayacaım şimdi eskisi gibi 32 günde mi gelir adetim yoksa 24 mü aşılamadaki gibi
yardım edin lütfen çünkü eşimin yanında olmayacağım yumurtlama günümü hesaplamam lazım
benimde seninki gibi oldu aşılamadan 10 gün sonra adet oldum bugun dr.dan geliyorum kistim varmış 4cm ondan erken adet eğer sende de böle bişey varsa zaten hiç bişey yaptırmıolar bizimki bidahaki aya kaldı

arkadaşlar adetim 34. gün hala olmadı
32. gün adet olurdum
25 ekimde aşılama yaptırdım
7 kasım adet oldum kasımda bişey yapmadım bayrama denk geldi d,ye hala adet olmadım
aşılamadan mı düzenim bozulmuş olabilir
:((( çokkk üzülüyorumm lütfen fikir ve rin hamile değilim galiba sanki adet olacakmışım gibi
idrar testide negatiff

2 gün geçince o kadar umutlanmıştım ki hamileyim diye ama değilim sanırım :(( eşimde çok umutlandı

arkadaslar bende asilamadan sonra normal gunumde adet oldum adetim bitteli 10 oluyor bugun yine kahverengi lekeler geldi anlmadim bu ne simdi daha 11 gun var gelmesine

arkadaslar bende asilamadan sonra normal gunumde adet oldum adetim bitteli 10 oluyor bugun yine kahverengi lekeler geldi anlmadim bu ne simdi daha 11 gun var gelmesine

bi allahin kulu benim soruma cevap vermemis ya lutfen:(

eslem...... doktorum bana aşılamadan sonraki ay da da kendiliğinden hamile kalma şansı yüksek demişti, yani kullanılan ilaçlar etkisini bi kaç ay daha sürdürebiliyomuş....
belki senin bebişinde bu ay gelmiştir:) ve o lekeler yerleşme kanamasıdır:))))

insallah ama :)) ay hic zannetmiyorum ya bugun dörduncu ve yine lekelenme tarzinda devam ediyor bugun dr dan randevu alacam bakalim

eslem ne durumdasınnn merakettim?

benide biri merak etmis sonunda:)) tskler bu araa canim ikinci asilamami olucam bu pazar insallah o lekelenmelerin sebebinide dr bulamadi onlar yaklasik 10 gün kadar sürduler sonra normal adet oldum dr um ya hamilelikden olu o lekelenme yada kisketen demisti ne hamilelik vardi nede kist anlamdim gitti neden yani simdi ikinci asilamam icin pazari iple cekiyorum anlayacagin:)

benide biri merak etmis sonunda:)) tskler bu araa canim ikinci asilamami olucam bu pazar insallah o lekelenmelerin sebebinide dr bulamadi onlar yaklasik 10 gün kadar sürduler sonra normal adet oldum dr um ya hamilelikden olu o lekelenme yada kisketen demisti ne hamilelik vardi nede kist anlamdim gitti neden yani simdi ikinci asilamam icin pazari iple cekiyorum anlayacagin:)

inşallah meleğin bu sefer konuverir göbişine:)

Back