Aşılama aşılamadan önce yaptırdığınız iğnenin adı ne...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
arkadaslar bu ay aşılama yaptırıcam kullandığınız iğnenin adını merak ettim ..a.s.

2 aşılama geçirdim ikisindede menogon kullandım..birinde 6 birinde 7 tüp kullanmıştım tüpler 75 ünitelikti

merhaba arkadaslar, bende bu ay ilk defa asılamaya baslıyacagım sizin aşılama olma sebepleriniz ne acaba? benim eşimin morfoloji problemi var mesela??

merhaba arkadaslar, bende bu ay ilk defa asılamaya baslıyacagım sizin aşılama olma sebepleriniz ne acaba? benim eşimin morfoloji problemi var mesela??

ben de puregon kullandım.eşimdeki problem sperm sayısındaki hareketliliğin düşük olması.şuan beklemedeyim.adet günüm 20 nisan.aşılama nasıl sonuçlanıcak.bu 2.aşılamam canım

benimde puregondu.........................

Filocum dr.un hangisini verirse artık onu kullanırsın.Bana dr.um gonal f vermişti.İkiside aynı işe yarıyor.Ama dr.ların tercihini ne etkiliyor bilemiyorum...

arkadaslar hepinize tesekkür edrim::Allah gönlümüze göre versin:::arkadaslar bu iğnelerin fiyatları ne kadar acaba::

Filocum dr.un hangisini verirse artık onu kullanırsın.Bana dr.um gonal f vermişti.İkiside aynı işe yarıyor.Ama dr.ların tercihini ne etkiliyor bilemiyorum...

canım bende gonalf kullnamıstım asılmamsa darkcım dr firmalarla anlasmalı oluyolar benim bildigim kadarıylka cünkü en cok kullandıkları ilaclardan yani firmalardan belirli ücret alıyolarmıs ...

arkadaslar hepinize tesekkür edrim::Allah gönlümüze göre versin:::arkadaslar bu iğnelerin fiyatları ne kadar acaba::

canım bu ilaclarım fiyatı 1.500 milyardan fazla ama sigortan veya bagkur varsa eger sadece yüzdesi 280 veriyosun...

bende 2 kutu puregon 300 luk kullanmıstım 75 er dozlar halinde.....

canım bende gonalf kullnamıstım asılmamsa darkcım dr firmalarla anlasmalı oluyolar benim bildigim kadarıylka cünkü en cok kullandıkları ilaclardan yani firmalardan belirli ücret alıyolarmıs ...

pardon 280 ytl yazıcaktım

Olabilir dediğin gibi.Fiyatlarıda farkediyor bu ilaçların.Benim kullandığım son ilaçlar için ben yüzde 20 si olarak 200 ödemiştim.Biraz oldu ama ben alalı.Güncel fiyatlardan haberin yok.

280 ödediğinin miktarı ne?Kaçlıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…