Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaaşılamadan önce yaptırdığınız iğnenin adı ne...
ben de puregon kullandım.eşimdeki problem sperm sayısındaki hareketliliğin düşük olması.şuan beklemedeyim.adet günüm 20 nisan.aşılama nasıl sonuçlanıcak.bu 2.aşılamam canım
Filocum dr.un hangisini verirse artık onu kullanırsın.Bana dr.um gonal f vermişti.İkiside aynı işe yarıyor.Ama dr.ların tercihini ne etkiliyor bilemiyorum...
Filocum dr.un hangisini verirse artık onu kullanırsın.Bana dr.um gonal f vermişti.İkiside aynı işe yarıyor.Ama dr.ların tercihini ne etkiliyor bilemiyorum...
canım bende gonalf kullnamıstım asılmamsa darkcım dr firmalarla anlasmalı oluyolar benim bildigim kadarıylka cünkü en cok kullandıkları ilaclardan yani firmalardan belirli ücret alıyolarmıs ...
canım bende gonalf kullnamıstım asılmamsa darkcım dr firmalarla anlasmalı oluyolar benim bildigim kadarıylka cünkü en cok kullandıkları ilaclardan yani firmalardan belirli ücret alıyolarmıs ...
Olabilir dediğin gibi.Fiyatlarıda farkediyor bu ilaçların.Benim kullandığım son ilaçlar için ben yüzde 20 si olarak 200 ödemiştim.Biraz oldu ama ben alalı.Güncel fiyatlardan haberin yok.