Eşimde ileri haraketlilik düşük olduğu için 6-7martda üst üste 2 aşılama yaptı dr. İlk aşılamam rahatken, ikincide rahime giriş yapmakda dr çok zorlandi. (ilk buluşma başarılı geçerse, rahim ağzı sıkıca kapanıyormuş, doğrumu?) .
Ovitrellenin 10 gününde test yaptım, tek cizgi.aşılama tedavisine başladığım günden rahmimde, kasıklarımda ağrı vardı. 10 günü geride bıraktım. Ağrılarım devam ediyor. Ama bi tık farklı ağrılar bu sefer. Uzandığımda geçiyor. Evde biraz dolanmam ağrımama yeterli oluyor. Gün akşama döndüğünde halsiz düşüyorum. Hiç bir iş yapmama rağmen.
Hatta alt karın bölgem şişmiş baya. Pantolonumun önü kapanmayınca fark ettim. Salaş bi pantolon çıkarıb giydim.
Şimdiye kadar umutlanmıyordum. Ama artık umutlanmaya başladım ben ya.
Duphaston kullanıyorum.
Acaba ağrılar gebelik belirtisi ola bilirmi?
Ovitrellenin 10 gününde test yaptım, tek cizgi.aşılama tedavisine başladığım günden rahmimde, kasıklarımda ağrı vardı. 10 günü geride bıraktım. Ağrılarım devam ediyor. Ama bi tık farklı ağrılar bu sefer. Uzandığımda geçiyor. Evde biraz dolanmam ağrımama yeterli oluyor. Gün akşama döndüğünde halsiz düşüyorum. Hiç bir iş yapmama rağmen.
Hatta alt karın bölgem şişmiş baya. Pantolonumun önü kapanmayınca fark ettim. Salaş bi pantolon çıkarıb giydim.
Şimdiye kadar umutlanmıyordum. Ama artık umutlanmaya başladım ben ya.
Duphaston kullanıyorum.
Acaba ağrılar gebelik belirtisi ola bilirmi?