Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba asilamanin 6. Gununde 14.51 olan kan degerim 7. Gununde 7.83e dustu tekrar yukselme ihtimali var mi? Tekrar tekrar kan vermek istemiyorum lutfen yardimci olun lutfen
Bende sunu dusundum ilacin etkisiyle 14.51 cikti etkisi gecince bu gercek deger falan dedim ama acikcasi anlayamadim yarin kan testi yaptrsam mi ki olumsuz sonuc almaktan korkuyorum ya
Aşılama da en erken 12. Gün test yapılıyor canım. Catlatma ignesinde bulunan hcg cıkmıs senın sonuclarında suan. Döllense bile bu sureç 6 7 gün sürüyor. Sonra hcg hormonu salgılanmaya baslıyor
Aşılama da en erken 12. Gün test yapılıyor canım. Catlatma ignesinde bulunan hcg cıkmıs senın sonuclarında suan. Döllense bile bu sureç 6 7 gün sürüyor. Sonra hcg hormonu salgılanmaya baslıyor