Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anesteizli olmuyor. Acı hissetmiyormusun ben cumartesi günü oldum aşılamayı. 3dk bile sürmüyor. İşlem bittikte sonra yarım saat uzanıyorsun.arkadaşlar aşılama anesteizili mi oluyor çok acı oluyoır mu yaptırırken yardımmmmmmm
umarım dediğiniz gibi çok acımazAnesteizli olmuyor. Acı hissetmiyormusun ben cumartesi günü oldum aşılamayı. 3dk bile sürmüyor. İşlem bittikte sonra yarım saat uzanıyorsun.
umarım dediğiniz gibi acımaz aletle mi oluyor+Anesteizli olmuyor. Acı hissetmiyormusun ben cumartesi günü oldum aşılamayı. 3dk bile sürmüyor. İşlem bittikte sonra yarım saat uzanıyorsun.
Spekulum alet koyup ince hortumla içine sokup eşiniz spermle vajine içine sıkıyor.acima yok iciniZ rahat olunumarım dediğiniz gibi acımaz aletle mi oluyor+
çok basit bir işlem ıkı kere aşılama oldum anestezi almadım ..arkadaşlar aşılama anesteizili mi oluyor çok acı oluyoır mu yaptırırken yardımmmmmmm
çok teşekkür ederimSpekulum alet koyup ince hortumla içine sokup eşiniz spermle vajine içine sıkıyor.acima yok iciniZ rahat olun
gebelik oluştu muçok basit bir işlem ıkı kere aşılama oldum anestezi almadım ..
maalesef..gebelik oluştu mu
olsun dayanın kaç yaşındasınız bilmiyorum ama Rabbimin vardır bir bildiği tekrar deneyin olacak inşallahmaalesef..
ılk asılmam kımyasal , ıkıncısı negatıf oldu
32 yasındayım canım,olsun dayanın kaç yaşındasınız bilmiyorum ama Rabbimin vardır bir bildiği tekrar deneyin olacak inşallah