beeenn canım, ılkı kasımda oldu kımyasal, ıkıncısı aralıkta oldu negatıf maalesef2. Aşılama tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş doğru mu ? 2. Aşılama sini yaptıranlar tutup tutmadigini yazabilir mi
beeenn canım, ılkı kasımda oldu kımyasal, ıkıncısı aralıkta oldu negatıf maalesef
Ben özel de yaptirdigim için bilmiyorumKızlar 2. Aşılamada hangi evrakları yeniden istiyolar
Dosyan varsa hastanede aile nüfus örneği hem erkek hem bayan icin bi de kimlik fotokopisiydi sanırım zeynep kamile gidiyorum bnKızlar 2. Aşılamada hangi evrakları yeniden istiyolar
aa bende zeynep kamile gidiyorum çarşamba gidicem yineDosyan varsa hastanede aile nüfus örneği hem erkek hem bayan icin bi de kimlik fotokopisiydi sanırım zeynep kamile gidiyorum bn
Bugun aşılamam yapıldı bnm sen hangi aşamadasınaa bende zeynep kamile gidiyorum çarşamba gidicem yine
Canim eşin için takviye kullandınız mı peki?Bnm de ilki negatif oldu ama erkek faktörü var bizde önümüzde ki hafta ıkincisi yapılacak
Evet urolojiye başladık esim degerleriCanim eşin için takviye kullandınız mı peki?
Ney kullandı peki takviye olarak ?Evet urolojiye başladık esim degerleri
Sayı 5 milyon
Morfoloji 3
Ileri hızlı hareket 20
Ileri hareket 26
Yerinde gareket 4
Hareketsiz 50 liydi takviye verdi doktor 3 ay kullandık tekrar test verdik
Suan sayi 12 milyon
Ileri hızlı 30
Ileri hareket 34
Yerinde 3
Herketsiz 33
Morfolji 3 oldu
Teşekkürler şifa olsun insallah. Allah nasip etsinEsim 3 ay kullandi duzelme gorunce doktor 3 ay daha devam edin dedi 1 kutu 1 aylık eczaneden aldık hep 400 tl olmus fiyatı
Normalde ikimizde de problem yoktu. Sadece eşimin bu 2. Asilamada değerleri biraz düşük cikmis
İnşallah nasib olur. Benim 2 aşılama da başarısizBugun aşılamam oldu ya devlete gidiyorum bn zeynep kamile sperm sonucunu pek gostermiyolar ama esin gayet guzel %60 kaliteli sperm verdi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?