Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Asilamada 2. Yi yaptıranlar yazabilir mi ?
- Konu Sahibi Btlmtn86
- Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
beeenn canım, ılkı kasımda oldu kımyasal, ıkıncısı aralıkta oldu negatıf maalesef2. Aşılama tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş doğru mu ? 2. Aşılama sini yaptıranlar tutup tutmadigini yazabilir mi
beeenn canım, ılkı kasımda oldu kımyasal, ıkıncısı aralıkta oldu negatıf maalesef
- 27 Ocak 2022
- 27
- 1
- 1
- 26
Ben özel de yaptirdigim için bilmiyorumKızlar 2. Aşılamada hangi evrakları yeniden istiyolar
Dosyan varsa hastanede aile nüfus örneği hem erkek hem bayan icin bi de kimlik fotokopisiydi sanırım zeynep kamile gidiyorum bnKızlar 2. Aşılamada hangi evrakları yeniden istiyolar
- 27 Ocak 2022
- 27
- 1
- 1
- 26
aa bende zeynep kamile gidiyorum çarşamba gidicem yineDosyan varsa hastanede aile nüfus örneği hem erkek hem bayan icin bi de kimlik fotokopisiydi sanırım zeynep kamile gidiyorum bn
Bugun aşılamam yapıldı bnm sen hangi aşamadasınaa bende zeynep kamile gidiyorum çarşamba gidicem yine
Canim eşin için takviye kullandınız mı peki?Bnm de ilki negatif oldu ama erkek faktörü var bizde önümüzde ki hafta ıkincisi yapılacak
Evet urolojiye başladık esim degerleriCanim eşin için takviye kullandınız mı peki?
Sayı 5 milyon
Morfoloji 3
Ileri hızlı hareket 20
Ileri hareket 26
Yerinde gareket 4
Hareketsiz 50 liydi takviye verdi doktor 3 ay kullandık tekrar test verdik
Suan sayi 12 milyon
Ileri hızlı 30
Ileri hareket 34
Yerinde 3
Herketsiz 33
Morfolji 3 oldu
Ney kullandı peki takviye olarak ?Evet urolojiye başladık esim degerleri
Sayı 5 milyon
Morfoloji 3
Ileri hızlı hareket 20
Ileri hareket 26
Yerinde gareket 4
Hareketsiz 50 liydi takviye verdi doktor 3 ay kullandık tekrar test verdik
Suan sayi 12 milyon
Ileri hızlı 30
Ileri hareket 34
Yerinde 3
Herketsiz 33
Morfolji 3 oldu
Teşekkürler şifa olsun insallah. Allah nasip etsinEsim 3 ay kullandi duzelme gorunce doktor 3 ay daha devam edin dedi 1 kutu 1 aylık eczaneden aldık hep 400 tl olmus fiyatı
Normalde ikimizde de problem yoktu. Sadece eşimin bu 2. Asilamada değerleri biraz düşük cikmis
İnşallah nasib olur. Benim 2 aşılama da başarısizBugun aşılamam oldu ya devlete gidiyorum bn zeynep kamile sperm sonucunu pek gostermiyolar ama esin gayet guzel %60 kaliteli sperm verdi dediler