D dilbis Ziyaretçi 22 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis #1 asilama yaptiran arkadaslar haberiniz varmi her asilamanin bir oncekinden tutma sansi daha mi fazla yoksa hepsinde aynimi :
asilama yaptiran arkadaslar haberiniz varmi her asilamanin bir oncekinden tutma sansi daha mi fazla yoksa hepsinde aynimi :
yesimpatdursun just to want Kayıtlı Üye Katılım 27 Ekim 2007 Mesajlar 1.068 Emoji Skoru 28 Puanlar 643 Yaş 42 23 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis #2 her aşılamada tutuma oranı bir öncekine göre emin ellerde ise daha fazladır çünkü bir önceki başarısızlığın sebebine yönelik tedavi uygulanır
her aşılamada tutuma oranı bir öncekine göre emin ellerde ise daha fazladır çünkü bir önceki başarısızlığın sebebine yönelik tedavi uygulanır
pelin_74 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2008 Mesajlar 184 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer İstanbul 23 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis #3 dilbis .!.: asilama yaptiran arkadaslar haberiniz varmi her asilamanin bir oncekinden tutma sansi daha mi fazla yoksa hepsinde aynimi : Genişletmek için tıkla... doktorum banada her seferinde şans artıyor demişti.ama 3 defadan fazla yapmayı önermedi.sen aşılama yaptırdınmı yaptırmayımı düşünüyorsun?
dilbis .!.: asilama yaptiran arkadaslar haberiniz varmi her asilamanin bir oncekinden tutma sansi daha mi fazla yoksa hepsinde aynimi : Genişletmek için tıkla... doktorum banada her seferinde şans artıyor demişti.ama 3 defadan fazla yapmayı önermedi.sen aşılama yaptırdınmı yaptırmayımı düşünüyorsun?
ranuna04 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mart 2008 Mesajlar 2.645 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yer Diğer 23 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis #4 selam kızlar her aşılamada şans daha fazla ben 3 aşılama oldum tutmadı 3 defadan sonrası boşaymış fazlası zaman kayıpetmekmiş dr ım öyle söyledi şimdi dinlenmedeyim bakalım nolcak
selam kızlar her aşılamada şans daha fazla ben 3 aşılama oldum tutmadı 3 defadan sonrası boşaymış fazlası zaman kayıpetmekmiş dr ım öyle söyledi şimdi dinlenmedeyim bakalım nolcak
D dilbis Ziyaretçi 23 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis #5 pelin_74 .!.: doktorum banada her seferinde şans artıyor demişti.ama 3 defadan fazla yapmayı önermedi.sen aşılama yaptırdınmı yaptırmayımı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... ben 2 kez yaptirdim simdi3.denememize basladik bakalim sonuc ne olcak bekliyoruz
pelin_74 .!.: doktorum banada her seferinde şans artıyor demişti.ama 3 defadan fazla yapmayı önermedi.sen aşılama yaptırdınmı yaptırmayımı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... ben 2 kez yaptirdim simdi3.denememize basladik bakalim sonuc ne olcak bekliyoruz
D dilbis Ziyaretçi 23 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi dilbis #6 saolun kizlar icimi birazda olsa rahatlattiniz valla