- 3 Nisan 2008
- 850
- 1
- 40
- Konu Sahibi XOXZLEMXIXMSXIXN
Merhaba Arkadaşlar.bende önümüzdeki Ay Aşilama Yaptiracam.ama Ilk Seferde Fazla şans Yok Anladiğima Göre.allah Herkese Hayirli Evlatlar Nasip Etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canıminşallah bitsin artık hasretimiz...bizde alalım kucağımıza bebişleri...
inanıyorumda canım sanki ben istedikçe odahada uzaklaşıyo.inşallah canım inşallah bizimde dualarımız kabul olur.sende öyle düşünme.şu bi gerçekki hiç belli olmuyo kimin çocuk sahibi olacağı.bakıyorum sorunu olanların çocuğu oluyo ama bide bakıyorumki hiç ğroblemi olmayan insanlar çocuk sahibi olamıyo.yani allah büyük o verecek hepimize.bizede sıra gelecek....
canım 2 kez hamile kaldım ama 2 side düşükle sonuçlandı.2.5 yıl devlet hastanelrinde boşuna süründüm.hep bekle olur dediler.ama şimdi özel hastaneye gittik.eşim 2 kez varikosel ameliyatı oldu.sorun spermlerin ileri hareketliliğinde sorun var.aşılama dedi doktor.bakalım hayırlısı
canım benim sen beklemeye başladın bile...allahım gönlüne göre versin.inşallah buraya haykıracaksın hamileyim diye...bizide mutlu edeceksin tatlım.inşallah kucağına almak nasip olur.kendine dikkat et.bol şans
özlemimsin ve güley arkadaşlarım inşallah bebişlerimize en yakın zamanda kavuşuruz.yolumuz açık olsun içimiz rahat olsun diyorum ama kendime gülüyorum sen kendine bak önce diye:)) ilk aşılama yapıldı bugn 1 hafta oldu heycanlımıyım bilmiyorum tedirginim
inşallah canım bol şans.bende önümüzdeki ay olacam.allah hepimize nasip etsin.bizimde yüzümüz gülsün....