Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13.günKaçıncı gün cıktı canım
Cuma günü gidicem tekrar test vermeye inşallah yükselir doktorda korkuttu biraz düşük falan dedi endişelendim teşekkür ederim canım ☺Kuzum 2 gün sonra 2 katına çıkıyorsa sorun yokhayırlı olsun inşallah güzelce değerin artar
İnşallah ya46 biraz düşük evettt ama belli olmaz 15 ile öğrenen bile var önemli olan 2 günde 2 katına cıkması hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Bende cumartesi olucam inşallah çipli aşılama hayırlısıylaİnşallah ya![]()
İnşallah pozitif sonuç alırsınnBende cumartesi olucam inşallah çipli aşılama hayırlısıyla![]()
Bende dün aşılama oldum. İnşallah tutar bir öneriniz var m
Ben ekstra bişey yapmadım dinlendim bol bol kabak çekirdeği falan yedim sadeceBende dün aşılama oldum. İnşallah tutar bir öneriniz var mı ?
Bende cumartesi olucam inşallah çipli aşılama hayırlısıyla![]()
Merhaba. Adetin 3 veya 4. Günü başlanıyor tedaviyee öncellikle yumurtaların büyümesi içinn ilaç veya iğne tedavisi başlıyor dr ve 2 günde bir kontrole gidiyosun ve istenilen boyuta geldiği zamanda çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonrasında 36 saat sonra aşılaman yapılıyorMerhabalar inşallah çok güzel geçer aşılamanız :) bende düşünüyorum aşılama çipli aşılama nedir acaba birde süreç nasıl ilerliyor
Normal aşılamanın şansı %15-20 iken çipli aşılamanın ise %30-40 civarı oluyor avantajı şu normal aşılamada gözle görülür kaliteli spermler seciliyor çiplide ise spermin dnasına bakıyorum en iyi olanları seçiliyorMerhaba. Adetin 3 veya 4. Günü başlanıyor tedaviyee öncellikle yumurtaların büyümesi içinn ilaç veya iğne tedavisi başlıyor dr ve 2 günde bir kontrole gidiyosun ve istenilen boyuta geldiği zamanda çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonrasında 36 saat sonra aşılaman yapılıyorkorkulacak işlemler değil kalbinizi ferah tutun
sorununuz neydi acaba
Amin canımİnşallah pozitif sonuç alırsınn![]()
Merhaba. Adetin 3 veya 4. Günü başlanıyor tedaviyee öncellikle yumurtaların büyümesi içinn ilaç veya iğne tedavisi başlıyor dr ve 2 günde bir kontrole gidiyosun ve istenilen boyuta geldiği zamanda çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonrasında 36 saat sonra aşılaman yapılıyorkorkulacak işlemler değil kalbinizi ferah tutun
sorununuz neydi acaba
Normal aşılamanın şansı %15-20 iken çipli aşılamanın ise %30-40 civarı oluyor avantajı şu normal aşılamada gözle görülür kaliteli spermler seciliyor çiplide ise spermin dnasına bakıyorum en iyi olanları seçiliyor