Aşılama

slnnn06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
16
2
1
29
Merhaba kızlar bugün aşılama sonucum pozitif çıktı ama değerim 46 böyle olup artan var mı sonrasında

Kuzum 2 gün sonra 2 katına çıkıyorsa sorun yok☺️ hayırlı olsun inşallah güzelce değerin artar

Kuzum 2 gün sonra 2 katına çıkıyorsa sorun yok☺️ hayırlı olsun inşallah güzelce değerin artar
Cuma günü gidicem tekrar test vermeye inşallah yükselir doktorda korkuttu biraz düşük falan dedi endişelendim teşekkür ederim canım ☺🥰

46 biraz düşük evettt ama belli olmaz 15 ile öğrenen bile var önemli olan 2 günde 2 katına cıkması hayırlı haberlerini bekliyorum💖

Merhabalar inşallah çok güzel geçer aşılamanız :) bende düşünüyorum aşılama çipli aşılama nedir acaba birde süreç nasıl ilerliyor
Merhaba. Adetin 3 veya 4. Günü başlanıyor tedaviyee öncellikle yumurtaların büyümesi içinn ilaç veya iğne tedavisi başlıyor dr ve 2 günde bir kontrole gidiyosun ve istenilen boyuta geldiği zamanda çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonrasında 36 saat sonra aşılaman yapılıyor☺️ korkulacak işlemler değil kalbinizi ferah tutun 🌸 sorununuz neydi acaba

Merhaba. Adetin 3 veya 4. Günü başlanıyor tedaviyee öncellikle yumurtaların büyümesi içinn ilaç veya iğne tedavisi başlıyor dr ve 2 günde bir kontrole gidiyosun ve istenilen boyuta geldiği zamanda çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonrasında 36 saat sonra aşılaman yapılıyor☺️ korkulacak işlemler değil kalbinizi ferah tutun 🌸 sorununuz neydi acaba
Normal aşılamanın şansı %15-20 iken çipli aşılamanın ise %30-40 civarı oluyor avantajı şu normal aşılamada gözle görülür kaliteli spermler seciliyor çiplide ise spermin dnasına bakıyorum en iyi olanları seçiliyor

Allah razı olsun aslında genel merak ettigim süreçti açıklamışsınız zaten çok teşekkür ederim :)))

Normal aşılamanın şansı %15-20 iken çipli aşılamanın ise %30-40 civarı oluyor avantajı şu normal aşılamada gözle görülür kaliteli spermler seciliyor çiplide ise spermin dnasına bakıyorum en iyi olanları seçiliyor

Özelde yaptırıyorsunuz siz sanırım inşallah çok güzel geçer
Bende aşılama başarı oranı düşük diye istemiyordun ama %30 40 iyi bir oranmış tabi önce nasip :)

Back
X