Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
336
106
41
Merhabalar benim 7 ay önce ilk tüp bebek denemem oldu malesef kimyasal ile sonuçlandı yedi aydır ovülasyon testleri ile yumurta takibi yaptım pik leri yakaladım ama gebelik oluşmadı bu hafta doktora gittim değerlerime baktı bu arada yaşım 41 doktor bana dedi ki değerlerin çok iyi aşılama yapalım sana ve tedaviye başladık benim sorum ileri yaş olan arkadaşlar aşıla ile olumlu sonuş alan var mı aramızda

İşinize karışıp sizi yönlendirmek ve negatif bir şey söylemek istemem fakat bir sıkıntı olmadığında dahi aşılama cinsel ilişkiye göre sadece %5-10 daha fazla ihtimal veriyor. Biz yaşımız genç olmasına ve sebepsiz infertilite tanısı almamıza rağmen aşılama vakit kaybı olarak gelmişti ve o topa girmedik. İhtimale göre aşılama tedavisi de maliyetli geliyor bana. Sizin yaşınız da göz önüne alındığında aşılamayla vakit kaybetmeyip tüp bebek denemek çok daha mantıklı bence, benim doktorum 35 yaş ve üstü durumlarda direkt tüp bebek öneriyor. Ben de aynı düşüncedeyim. Umarım en kısa sürede güzel haberi alırsınız 🙏🏻

X