- 19 Ekim 2024
- 18
- 2
- 31
- Konu Sahibi asdfgh12340987
10 ekim de aşılama yaptırdım bugün aşırı göğüs ve karın ağrım vardi test yaptım negatif çıktı. İlk aşılamam acaba tuttu mu 4 gün daha mı beklemeliyim kesin sonuç için. Erken belli olan yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah aynı gün olmuş aşılamamız bende bekliyorum salı günü direk kan vereceğim sende öyle yap o testlere güven olmuyor10 ekim de aşılama yaptırdım bugün aşırı göğüs ve karın ağrım vardi test yaptım negatif çıktı. İlk aşılamam acaba tuttu mu 4 gün daha mı beklemeliyim kesin sonuç için. Erken belli olan yok mu
Bekle biraz erken yapmissin10 ekim de aşılama yaptırdım bugün aşırı göğüs ve karın ağrım vardi test yaptım negatif çıktı. İlk aşılamam acaba tuttu mu 4 gün daha mı beklemeliyim kesin sonuç için. Erken belli olan yok mu
Oyle yapayım stres oldum acaba olmadi mi diye. Hayırlısı olsun sizin için deMerhaba öncelikle hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah aynı gün olmuş aşılamamız bende bekliyorum salı günü direk kan vereceğim sende öyle yap o testlere güven olmuyor
Karnım agirinca dayanamadım yaptımBekle biraz erken yapmissin
İnşaallah güzel haberlerimizi konuşalım salı günüOyle yapayım stres oldum acaba olmadi mi diye. Hayırlısı olsun sizin için de
İnşallahSen
İnşaallah güzel haberlerimizi konuşalım salı günü
Sizdese duygusallık varmı fitil kullanıyormusunuz bugün aşırı gergin ve duygusalım ilaçların etkisini bilmiyorumİnşallah
Fitil degil bende Protestan haberdi. Duygusallık sinirlilik var bende de gün yaklaşıyor ondan galibaSizdese duygusallık varmı fitil kullanıyormusunuz bugün aşırı gergin ve duygusalım ilaçların etkisini bilmiyorum
İnşallah guzelsonuclar alırsın.ben bu dönemde herkese kulaklarımı kapadım zat3n kimse bilmiyor annem ve kardeşlerim hariç. Akrabalara söylemedim hiç. Sende onlar için k3ndini üzme etkilemesin seni bu surecteBende pcos ve haşimato var. 16 sında aşılama oldum gergin ve çok stresliyim. Bu durumumu anlayışla karşılamayan yakınlarım tarafından çok üzüldüm ve ağladım. Şuan aşılamayı da olumsuz etkilediği için hem umudum gitti hemde çok üzgünüm
Yanlis yazmışım hap olarak verdi banaSizdese duygusallık varmı fitil kullanıyormusunuz bugün aşırı gergin ve duygusalım ilaçların etkisini bilmiyorum
Yaa bugün bende durmadan ağlıyorum hayırlısıyla sonucumuzu öğrenseydikBende pcos ve haşimato var. 16 sında aşılama oldum gergin ve çok stresliyim. Bu durumumu anlayışla karşılamayan yakınlarım tarafından çok üzüldüm ve ağladım. Şuan aşılamayı da olumsuz etkilediği için hem umudum gitti hemde çok üzgünüm
Yaa hap miğdeni etkilemiyormuYanlis yazmışım hap olarak verdi bana
En önemli şey şu an kendin o yüzden kimseyi takma sende üzme canını boşverBende pcos ve haşimato var. 16 sında aşılama oldum gergin ve çok stresliyim. Bu durumumu anlayışla karşılamayan yakınlarım tarafından çok üzüldüm ve ağladım. Şuan aşılamayı da olumsuz etkilediği için hem umudum gitti hemde çok üzgünüm
Yok hiç sorun olmadı ilk gün bi baş dönmesi yaptı sonra iyiydi şükürYaa hap miğdeni etkilemiyormu
Bence kesinlikle beklemelisin 12 günden sonra hafif belirti yaşayabilirsin ama regl belirtisi ile tamamen aynı diyebilirim10 ekim de aşılama yaptırdım bugün aşırı göğüs ve karın ağrım vardi test yaptım negatif çıktı. İlk aşılamam acaba tuttu mu 4 gün daha mı beklemeliyim kesin sonuç için. Erken belli olan yok mu
İnşallah olmuştur hafif ağrılarım sızı şeklinde varBence kesinlikle beklemelisin 12 günden sonra hafif belirti yaşayabilirsin ama regl belirtisi ile tamamen aynı diyebilirim
Bende 16 sında aşılama oldum tek belirtim göğüs hassasiyetim. Stres yapma lütfen stres bi çok şeyi olumsuz etkiler. Sana iyi gelen şeyleri yap iyi gelen insanlarla konuş. Umudunu yitirmeBende pcos ve haşimato var. 16 sında aşılama oldum gergin ve çok stresliyim. Bu durumumu anlayışla karşılamayan yakınlarım tarafından çok üzüldüm ve ağladım. Şuan aşılamayı da olumsuz etkilediği için hem umudum gitti hemde çok üzgünüm