Aşılama

ben tetkitleri tamamladım adetin 2. günü aşılama için randevu al dediler o gün süreci anlatacağız dediler olab var sa yazarsa cok sevinirim bendee

Bende bu gün gittim kanlarımı verdim yarın da ultrasona giricem ondan sonra gerekli evrakları verip başlıycam inşallah.

Aşılama nasıl birşey canı acıyan varmı bende de başlanacak bilgisi olan yazabilir mi acaba

Aşılama nasıl birşey canı acıyan varmı bende de başlanacak bilgisi olan yazabilir mi acaba
Ben daha önce yaptırdım asla korkulcak bişey değil. Rahim filmi çekinip gerekli testleri veriyorsun. Yumurta ilaçlarla ya da iğne ile yeterli büyüklüğe getiriliyor. Arkasından çatlama iğnesi oluyorsun Eşinden alınan spermler yıkama işlemi yapılıp ince uzun bir çubuk ile(kateter) rahmine yolluyorlar zaten bı kaç dakikalık bı işlem aşılama yapıldıktan sonra yarım saat yatıp günlük hayatına dönebiliyor sun.

Ağrı yada acı oluyor mu o anda anastezili olmuyor degilmi

Hiç ağrımıyor korkacak bir şey yok. Ben korkumdan anestezili rahim filmi çektirmiştim. Aşılama öncesi de çok korktum anestezili olmuyor çünkü. Ama boşuna korkmuşum

Selam kızlar bende bilkente aşılama için başvuru yapacağım ama nasıl nerden hangi bölümden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…