Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha önce yaptırdım asla korkulcak bişey değil. Rahim filmi çekinip gerekli testleri veriyorsun. Yumurta ilaçlarla ya da iğne ile yeterli büyüklüğe getiriliyor. Arkasından çatlama iğnesi oluyorsun Eşinden alınan spermler yıkama işlemi yapılıp ince uzun bir çubuk ile(kateter) rahmine yolluyorlar zaten bı kaç dakikalık bı işlem aşılama yapıldıktan sonra yarım saat yatıp günlük hayatına dönebiliyor sun.Aşılama nasıl birşey canı acıyan varmı bende de başlanacak bilgisi olan yazabilir mi acaba
Ağrı yada acı oluyor mu o anda anastezili olmuyor degilmiBen daha önce yaptırdım asla korkulcak bişey değil. Rahim filmi çekinip gerekli testleri veriyorsun. Yumurta ilaçlarla ya da iğne ile yeterli büyüklüğe getiriliyor. Arkasından çatlama iğnesi oluyorsun Eşinden alınan spermler yıkama işlemi yapılıp ince uzun bir çubuk ile(kateter) rahmine yolluyorlar zaten bı kaç dakikalık bı işlem aşılama yapıldıktan sonra yarım saat yatıp günlük hayatına dönebiliyor sun.
Hiç ağrımıyor korkacak bir şey yok. Ben korkumdan anestezili rahim filmi çektirmiştim. Aşılama öncesi de çok korktum anestezili olmuyor çünkü. Ama boşuna korkmuşumAşılama nasıl birşey canı acıyan varmı bende de başlanacak bilgisi olan yazabilir mi acaba
İçimi ferahlatti çok tşk ederimHiç ağrımıyor korkacak bir şey yok. Ben korkumdan anestezili rahim filmi çektirmiştim. Aşılama öncesi de çok korktum anestezili olmuyor çünkü. Ama boşuna korkmuşum
Neden yıkamasızPazartesi gunu 2nci asilamami olacam ama yikamasiz tutma ihtimali varmi
Merhaba hamile misinizBende bu gün gittim kanlarımı verdim yarın da ultrasona giricem ondan sonra gerekli evrakları verip başlıycam inşallah.
Merhaba sizinle daha önce farklı bir konuda konuşmuştuk siz neler yaptınız gebe kalabildiniz mi ?Merhaba hamile misiniz
Yok maalesef tiroid ı'm çok yüksek çıktı o yüzden hamile kalmam riskli düşünce aşılama yaptırcam inşalllah gerek kalmaz tabi de hayırlısıMerhaba sizinle daha önce farklı bir konuda konuşmuştuk siz neler yaptınız gebe kalabildiniz mi ?