Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 29 nisanda aşılama yaptrıdm 12 haziranda test yapılacak belli olacak ama son iki gündür çok kötü bi şekilde karın ağrım var ve midem bulanıyor normal mi böyle olması bilen varmı lütfen yardımcı olun çok kötü karın ağrısı yaşıyorum
İlk aşılamam bu benim aşılama olduktan sonra doktor gün aşırı ilişki öneriyo zaten bakalım şuan hastanedeyim tekrar kan istedi doktor 8 yıldır bende çok bekledim bu anı 2 kere yaşadım bu duyguyu ama ya gelişmedi ya da boş oldu rabbimden tek isteğim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallh
Merhabalar 16agustos saat 12:15te aşılama oldum 26agustos saat 09:30 da kan verdim ve sonucum 2,01 çıktı içim bi garip oldu aşılamadan sonra 3. Gün hafif kahvemsi bir akıntı olmuştu başka olmamıştı kasıklarım hep ağrıyordu pazartesi kan ver demişti doktor dayanamadım ben böle olup yükselen varmı yoksa negatif mi