Aşılama

blog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
503
66
27
Aşılama olacak olan var mı arkadaşlar gelin hep birlikte paylaşalım yaşananları

merhabalar bende aşılama tedavisine başladım ilk olarak kullandıgım ilaç gonal-f 450 75 dozla başladım

Merhaba ben hiç gonalf kullanmadım femara kullandım ovitrelle ile catlatildi suan da progestan fitil kullanıyorum

Hayir ağrı yaşamadım sadece klepsdi galiba yanlış telaffuz ediyor olabilirim onun gibi bir şey takıyorlar o sırada bir his yaşadım o kadar

Hayir ağrı yaşamadım sadece klepsdi galiba yanlış telaffuz ediyor olabilirim onun gibi bir şey takıyorlar o sırada bir his yaşadım o kadar
Sonra yatın mı hayatına devam etin mi benim yatın Aşılama olucak fitil biraz sersemletiyor Muş galiba

Evet daha önce 2 kere klomen kullandım ve ovitrelle olumsuz sonuçlandı ilk kez femera kullandım ve aşılama yaptim bu arada femera kullanırken catlamadan önceki gün bir akıntı geldi ve hayatımda ilk kez öyle akıntı gördüm kaliteli yumurta demekmis

Evet daha önce 2 kere klomen kullandım ve ovitrelle olumsuz sonuçlandı ilk kez femera kullandım ve aşılama yaptim bu arada femera kullanırken catlamadan önceki gün bir akıntı geldi ve hayatımda ilk kez öyle akıntı gördüm kaliteli yumurta demekmis
Bende akıntı olmadı hata ağrıda olmadı yumurta çatlatken

Bilmiyorum gonalf hic kullanmadım,
Aşılamadan sonra yarım saat uzandım sonra kalktim 3 saatlik yol gittim alışveriş de yaptım yani fiziksel biraz yorgunluk yasadim

X