Aşılama aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yumurtaları geliştirici hap yada iğne kullanıyosun adetinin bitmesiyle yada bitmesine yakın.Doktor söyler tam olarak gününü.Yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesiyle çatlatılıyor.Ve ardından tam 36 saat sonra aşılama yapılıyor.Ve 14. gün kan testiyle tutup tutmadığına baktırıyorsun.
Var mı öğrenmek istediğin başka şey?

ben geçen ay yaptırdım tutmadı klomen verdi adetin 5. gününden itibaren 5 gün kullandım sonra gün aşırı yumurta takibine gittim benim 3 yumurtam oluşmuştu 1 tanesi gelişti 25mm oldu gece pregnly çatlatma ignesini yaptırdım 36. saatte de aşılama oldu aşılama olmadan 2 saat önce hastanede oluyorsun eşinle birlikte tabi ondan öncede cinsel perhiz veriliyor eşine aşılama olucağı gün sabahtan spermler alınıp yıkama işlemi deniliyor o işlem yapılıyor yani o işlemin türkçesi iyi spermlerle kötü olanlar birbirinden ayrılıyor ve tam 36. saatte de aşılama yapılıyor. aşılama yapıldıktan 2 gün sonra ben idrar testi yaptım var çıktı ve 10 gün boyunca idrar ve kan testi yaptım gün aşırı hep var çıktı dr aradım meğerse pregnly çatlatma ignesinde bhcg homonu yani gebelik hormonu varmış ve vucuttan atılması 14 gün sürüyor adetten a gün önce test yaptırıyorsun o yüzden hep pozitif çıkmış benim adetten 1 gün önce bile var çıktı adet olucağım gün olmadım bi daha yaptırdım yok çıktı 2 gün geçti adet olmadım klomenin yan etkisi bazılarında kist yapıyormuş bazılarında adet olmuyormuş eğer dr gitmeyip bekleseydim çatlamayan yumurta kiste dönüşüyormuş o yüzden ne olursa olsun dr gitmek lazım.

arkadaşlar çok güzel anlatmışlar aşılamanın aşamalarını bana anlatacak bişey kalmamış....

peki aşılamada sadece klomen mi veriyorlar pregon iğne falan veriyorlar mı tüp bebek tedavisindeki gibi.ayrıca bu klomen iğnesini almak için rapor almak gerekiyor mu?pahalı bir iğne mi?sağlık karnesine yazılması yeterli mi?

peki aşılamada sadece klomen mi veriyorlar pregon iğne falan veriyorlar mı tüp bebek tedavisindeki gibi.ayrıca bu klomen iğnesini almak için rapor almak gerekiyor mu?pahalı bir iğne mi?sağlık karnesine yazılması yeterli mi?

Arkadaşım ben 2. aşılamamı yaptırdım. Şuan sonuç için gün sayıyorum. Her iki aşılamamda da puregon iğne verdi doktorum. Puregon iğne için rapor gerekiyor. Raporun çıkınca SSK kurumundaysan %20'sini ödüyorsun. Diğer kurumları bilmiyorum.

kızlar dün bende ikinci aşılamamı yaptırdım.hayırlsı olsun inşallah tutar. aşılama yapılacağı saatte karnıma çok ağrı girdi.korktum bende doktorum dedi çok iyi yumurtalıklar çatlıyor dedi.tam zamanında aşılama yapıyoruz.çok güzel dedi.bugünde belim ve kasıklarım ağrıyor. sizinde böyle olmuşmuydu.inşallah allah hepimize nasip eter.rabbim bu duyguyu yaşatır.

ben yarın aşıma yaptırcam kendimi bi umutlu bi mutsuz hissdiyorum allahıma sığınıyorum çok korkuyorum yarın aşılayacaklar kendimi hazırlamamk istiyorum her şeye karşı.siz neler hissttiniz allahım hepizimiz yüzünü güldürsün

vuslatcım bende cumartesi günü yaptıracagım3, aşılamayı bu gece 10 da ignemi vurulacagım cumartesi öglen 1 dede aşılama olcak..hayırlıs bakalım benim yumurta 22 m olmuş herşeyin hayırlısı canım elden gelen bi şey yok

allahım inş hayırla tutsun aşılaman beninde inş ne diyelim doğru söylüyorsun ya ii bir habere doğru gidiyoruz yada bizi üzecek habere ne diyeyyim bende bugun oldum sanki olmamışım gibi çok telaş ve heyacanmlıydım herkeside telaşlandırdım siz nerde yaptırdınız aşılamyı ooofff ne diyeyim arkadaşım

bende yaptırdım ama bi gelişme yok galiba daha 3 gün oldu bilmiyorum pek umutsuzum siz nerde yaptırdınız

Canım benimde bir hafta sonra aşılamam yapılacak,sormak istediğim aşılama ne kadar sürdü toplam ne kadara mal oldu size,bide canın acıdımı..bilgilendirirsen sevinirim...:emir_bebek:

X