Kesin değil kuzum ya değerin yükseldiğini görmeden kesin gözüyle bakamıyorum malesef bekliyorum bakalım bi kaç gün dahaAyneň kuzu ilk asilamamdi oda tutmadı oo iyi ozman hamilesin kesin canım
Bayram hızlı geçer canım ins haftaya güzel haberlerini alriiz için tıklayın rahat olsun cankmKesin değil kuzum ya değerin yükseldiğini görmeden kesin gözüyle bakamıyorum malesef bekliyorum bakalım bi kaç gün daha
Bende regl oldum ama karnımın sisi inmiyor ya bı turluKesin değil kuzum ya değerin yükseldiğini görmeden kesin gözüyle bakamıyorum malesef bekliyorum bakalım bi kaç gün daha
Amin canım inşallahBayram hızlı geçer canım ins haftaya güzel haberlerini alriiz için tıklayın rahat olsun cankm
Hayırlısı olsjn kuzu zaman çabuk geciyo ins beklediğin sonuç alırsında beklediğine değer insAmin canım inşallahbizde bayram yok ya eşim çalışıyor malesef bende evdeyim
Hayırlı bayramlar canım gölgeyi bende gördüm rabbim bu bayramda sevincini kırmasınSevm57 Gulsevdigim
Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar
Eki Görüntüle 3096020 ben sabah test yaptım. İlk 10 dk içinde ki fotoğrafını atıyorum hiç oynama yapmadım fotoğrafta
Evet cok dikkatli bakinca gorunuyoSevm57 Gulsevdigim
Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar
Eki Görüntüle 3096020 ben sabah test yaptım. İlk 10 dk içinde ki fotoğrafını atıyorum hiç oynama yapmadım fotoğrafta
Amin canım inşallahHayırlı bayramlar canım gölgeyi bende gördüm rabbim bu bayramda sevincini kırmasın
Testte daha belliydi şimdi kurumuş daha daha belli olmuşEvet cok dikkatli bakinca gorunuyo
Zaten gozle daha cok belli olur fotoya goreTestte daha belliydi şimdi kurumuş daha daha belli olmuş
Bu şuan ki hali kurumuşZaten gozle daha cok belli olur fotoya gorekuruyanida yukle bakalim cok sevindim ya demekki bi artis var
Canım bende çok a hayal gördüm ins rabbim güzel haberlerini nasıl etsin insallh lekelenmen olduğu icjnj oyuzden bence yeni yerleşmiştir ondandır böyle silik çıkması senin kaçıncı asilamndi canımBu şuan ki hali kurumuş Eki Görüntüle 3096075
Benim ikinci aşılamam canım. İki gün önce 3.6 çıkmıştı beta yani iki günde yükseldiyse bile en fazla 15 olmuştur diye düşünüyorum ben hiç belli olmaz diyordum ama böyle silik çıktı. Pazartesi kanda belli olucak inşallah vardır bişeylerCanım bende çok a hayal gördüm ins rabbim güzel haberlerini nasıl etsin insallh lekelenmen olduğu icjnj oyuzden bence yeni yerleşmiştir ondandır böyle silik çıkması senin kaçıncı asilamndi canım
İnşallah canım Mübarek günlerde inşallah boşa heveslenmiyorumdurHadi insallah yaaaaa
İnsallh canımBenim ikinci aşılamam canım. İki gün önce 3.6 çıkmıştı beta yani iki günde yükseldiyse bile en fazla 15 olmuştur diye düşünüyorum ben hiç belli olmaz diyordum ama böyle silik çıktı. Pazartesi kanda belli olucak inşallah vardır bişeyler
Oldum canım bu gün sen naptın nasılsın?Veziir Naptin canım son durum nedir regl olabildin mi ?
Ben dun ozele gittim bu ayı kaçırmim diye en azindan takip yaptiririm dedim klomen yazdi bakalim haftaya carsamba kontrolOldum canım bu gün sen naptın nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?