Sen ne yaptın tekrar test yaptinmiKızlar günaydın dün tekrardan hcg kan testi verdim sonuç negatif 1,33 çıktı eve geldim evde testim vardı bi yapayım dedim yaptım bişey çıkmadı bende hemen çöpe attım aradan 2 veya 3 saat geçmişti çöpten çıkarıp baktım ikinci çizgi çok net bi şekilde pembeydi anlamadım bişey kafam çarşamba pazarı gibi oldu fotosunda atıyorum Eki Görüntüle 3094173
Bişey yapmadım kuzu yarın test vericem. Dün negatif çıkmıştı kaset testte.Amin insallh sen ne yaptın
Kaç gün oldu bugün aşılamadan bana haber ver kuzuBişey yapmadım kuzu yarın test vericem. Dün negatif çıkmıştı kaset testte.
Aşılama gününü sayarsam 13 saymazsak 12. GünKaç gün oldu bugün aşılamadan bana haber ver kuzu
Aynen yarın yapsan çıkar bana haber ver kuzu inşa güzel sinuc alırsın bende kafama göre ilacı birakicam bakalım olucakmi adet karnım felan şiş senin karnında sis varmı görsen 6aylik dersinAşılama gününü sayarsam 13 saymazsak 12. Gün
Yok ya ben anlamadım her ay olan şeyler bu ay yok bende. Hayırlısı bakalım haber ederim yarınAynen yarın yapsan çıkar bana haber ver kuzu inşa güzel sinuc alırsın bende kafama göre ilacı birakicam bakalım olucakmi adet karnım felan şiş senin karnında sis varmı görsen 6aylik dersin
İnsallh dualarimi eksik etmiyorum valla herkes için dua ediyorum ins güzel sonucu aliriizYok ya ben anlamadım her ay olan şeyler bu ay yok bende. Hayırlısı bakalım haber ederim yarın
Naptın kuzu ne zman yapican testYok ya ben anlamadım her ay olan şeyler bu ay yok bende. Hayırlısı bakalım haber ederim yarın
Saat 2 de randevum canım eşim nöbette çıktı biraz uyusun öyle gidicezNaptın kuzu ne zman yapican test
Yaa hadi insallh heycanla bekliyorum bende daha adet olmadım karnım davul gibi çok mide bulantılarım var amaa yinede kendimi kaptirmamaya çalışıyorumSaat 2 de randevum canım eşim nöbette çıktı biraz uyusun öyle gidicez
Yazıcam canım ya şimdi kahverengi lekelenme olmuş fitil akıntısının içinde gördüm adet geliyor galibaYaa hadi insallh heycanla bekliyorum bende daha adet olmadım karnım davul gibi çok mide bulantılarım var amaa yinede kendimi kaptirmamaya çalışıyorum
Yaaaa kacinki günün şuan senin bugün aşılamanın progestron kullaniyirmuydunYazıcam canım ya şimdi kahverengi lekelenme olmuş fitil akıntısının içinde gördüm adet geliyor galiba
Belki yerleşmedir devamı geldimiYaaaa kacinki günün şuan senin bugün aşılamanın progestron kullaniyirmuydun
Aşılama gününü saymazsak 13. Gün canım evet fitil olarak günde 2 kez kullanıyorumYaaaa kacinki günün şuan senin bugün aşılamanın progestron kullaniyirmuydun
Genelde yerleşme kanaması adetten 1-2gun öncesi gelebiliyor yani belki ondandır kuzum insallh test yapican zaten belli olur bide gün içerisinde takip et bakım kan geliyormu gelmezse zaten yerleşmedirAşılama gününü saymazsak 13. Gün canım evet fitil olarak günde 2 kez kullanıyorum
Takip edicem canım. Dün sabah ishal mide bulantısı vardı gün içinde halsizlik falan ben üşüttüm sanıyorum ama belki hamileliktendir. Akşam da aşırı baş ağrım oldu kafamı duvarlara çarpacaktım ağrıdan. Hala hafif hafif ağrıyor başımGenelde yerleşme kanaması adetten 1-2gun öncesi gelebiliyor yani belki ondandır kuzum insallh test yapican zaten belli olur bide gün içerisinde takip et bakım kan geliyormu gelmezse zaten yerleşmedir
Yaa hadi inşallah güzel haberler alırız inşallah hastaneye az kaldı haberlerini bekliyorumTakip edicem canım. Dün sabah ishal mide bulantısı vardı gün içinde halsizlik falan ben üşüttüm sanıyorum ama belki hamileliktendir. Akşam da aşırı baş ağrım oldu kafamı duvarlara çarpacaktım ağrıdan. Hala hafif hafif ağrıyor başım
Canım kan verdim şimdi ama sonuç yarın sabaha çıkarmış bekliycez bakalımYaa hadi inşallah güzel haberler alırız inşallah hastaneye az kaldı haberlerini bekliyorum
Yaaa hastaneden verdiyseniz hemen 1saate çıkar e nabizdan kontrol et canım kan fealn geldimiCanım kan verdim şimdi ama sonuç yarın sabaha çıkarmış bekliycez bakalım
Üniversite hastanesinde verdim canım e nabıza geç düşüyor daha öncede vermiştim geç düşmüştü ama kontrol ederim yinede. Daha lavaboya gitme fırsatım olmadı kontrol edemedimYaaa hastaneden verdiyseniz hemen 1saate çıkar e nabizdan kontrol et canım kan fealn geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?