• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Baharays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
678
895
33
Merhaba hanımlar, aklımdaki sorulara cevap bulabilmek için az önce üye oldum 😊
6 yıllık evliyim, polikistik over hastasıyım eşimde de varikosel var ameliyat oldu ama pek işe yaramadı hatta daha kötü oldu.
İlk aşılamamızı 2021 kasımda oldum ve tuttu ama maalesef 20. Haftada rahim ağzı yetmezliği ile bebeğimi kaybettim..
Sonrasında Haziranda kendiliğinden gebelik oluştu ama onu da 13. Haftada kaybettim..

Şimdi tekrardan 25 Mayıs ta aşılama yaptırdık bugün feci sağ kasık ve bacak ağrısı var, diğer aşılamam da hiç ağrım falan olmamıştı sizce gebelik oluşmadı mı😔

Hemen kötü düşünmeyin bebişiniz tutunuyor olabilir çoğu gebeliklerde ilk zamanlar kasık ağrısı çok sık görülüyor umarım bebeğiniz sizinledir 🤲🤲🤲

Hemen kötü düşünmeyin bebişiniz tutunuyor olabilir çoğu gebeliklerde ilk zamanlar kasık ağrısı çok sık görülüyor umarım bebeğiniz sizinledir 🤲🤲🤲
İnşaAllah tutunmuştur, insanın içi içini yiyiyor beklemek çok zor.
Allah razı olsun umarım benimledir🤲

Benim ilk aşılamam aynı şekilde 3 gün kasık ağrısı ve ayağa kalkıp yürüyünce şiddetli ağrı giriyordu sonradan normal yaşantına dönüyosun ama bildiğim kadarıyla bu ağrılar normalmiş bende ilk olduğu için korktum

Back