Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama
- Konu Sahibi dertsln
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama ile hamile kalanlar
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benMerhaba bir şey soracağım ilk aşılamada hamile kalan var mı?
Hep yattın mı yoksa işine devam mı ettin ben tuttumu tutmadı mı diye stres oluyorum hep
sadece ilk günü yattım sonrada sadece süpürge kullanmadım ama geri kalan işlerimi devam ettirdimHep yattın mı yoksa işine devam mı ettin
Peki ağrın oldu mu hiçsadece ilk günü yattım sonrada sadece süpürge kullanmadım ama geri kalan işlerimi devam ettirdim
çok feci karın ağrım oldu hem şiş hem gazPeki ağrın oldu mu hiç
Benimde kasıklarıma vuruyor ara araçok feci karın ağrım oldu hem şiş hem gaz
inş tutar hergün 41 tane fatiha oku niyet etBenimde kasıklarıma vuruyor ara ara
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş diye duydum bana dua edermisininş tutar hergün 41 tane fatiha oku niyet et
tabi cnm rabbim kimsenin kucağını boş koymasınİnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş diye duydum bana dua edermisin
Amin inşallah canım Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah bebeğinitabi cnm rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
amin canımAmin inşallah canım Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah bebeğini
amin canım
amin canım
amin canım