Aşılama

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Hanımlar ben pcos hastasıyım .. bi kerelik kendiliğinden hamile kalabildim fakat erken doğumla sonuçlandı.. şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama olmuyo.. tiroid için ilaç kullanıyorum.. insülin direncimde yüksek çıktı onun için de ilaç kullanıyorum.. bi kere aşılama yapıldı fakat tutmadı.. şimdi ikinci aşılama yapılsın istiyorum ama yine negatif sonuçlanırsa diye korkuyorum.. doktorumun da ağzından cımbızla laf alabiliyorum.. benim gibi olup da olumlu sonuç alanınız oldu mu ..

Olmazmı olmuştur tabiki neden negatifi kendinize çekiyorsunuz. Belkide kimsede olmadı ilk kez sizde olucak bunu kimse bilemez iyi düşünün iyi olsun inşallah

Tabiki de her zaman olumlu düşünün,fakat olmama ihtimali de herzaman aklinizin bir ucunda kalsin ki hayal kirikligi sonrasi kendinizi üzmeyin,her sey insanlar icin,allah hepimizin gonlune gore versin.seni oldurmeyen sey guclendirir

İyi düşünmeyi ben d
Olmazmı olmuştur tabiki neden negatifi kendinize çekiyorsunuz. Belkide kimsede olmadı ilk kez sizde olucak bunu kimse bilemez iyi düşünün iyi olsun inşallah

Tabiki de her zaman olumlu düşünün,fakat olmama ihtimali de herzaman aklinizin bir ucunda kalsin ki hayal kirikligi sonrasi kendinizi üzmeyin,her sey insanlar icin,allah hepimizin gonlune gore versin.seni oldurmeyen sey guclendirir
İşte bende hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğum için iyi düşünemiyorum olumlu düşünemiyorum .. çok kez hayal kırıklığı yaşadım .. yine aynı şeyler olsun istemiyorum.. çabalamadan öylece beklemek de bana göre değil.. elimden geleni yapıyım istiorum ..yapıyorum da.. bu kez de emeklerimin karşılığını alamadığım zaman yıkılıyorum , tükeniyorum..

Mutlaka çabalayin,birakmayin..benim de hikayem cok ic acici degil maalesef,4 basarisiz gebelik 2 si diş gebelik,gecen ay ilk aşılama o da basarisiz maalesef,bu ay ikincisini deneyecegim.o da olmazsa tüp..keske hersey her zaman yolunda ve guzel gitse ama,herkesin bir sinavi var.tukenmek,yikilmak cok agir kelimeler,dermansiz bir derdimiz olmasin,bir caresi var en azindan.insana en iyi morali yine kendi veriyor maalesef..dunyanin sonu degil boyle de dusun.hepimize bol sabirlar

Allah yardımcınız olsun kolay değil tabiki ama bazı şeyleri de sabredip zamana bırakmaktan başka şansımız olmuyo malesef. Bu hayatta herkes bişeyle sınanıyo malesef buda sizin sınavınız öyle düşünün Rabbin emeklerinizi karşılıksız bırakmıycak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…