- 2 Nisan 2021
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi vuslat0808
Kızlar merhaba ben 3 gün oldu aşılama yapalı aranızda aşılama yaptınıp olumlu sonuç alan oldu mu ve bilginiz var mı yolculuk sakıncalı mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Bende 26.03.2021 tarihinde çipli aşılama yaptırdım ilk denemem bekliyorum bakalım :)Kızlar merhaba ben 3 gün oldu aşılama yapalı aranızda aşılama yaptınıp olumlu sonuç alan oldu mu ve bilginiz var mı yolculuk sakıncalı mı acaba
Merhaba bende 27 de yaptırdım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canm çipli nasıl oluyor ki kaşık agrıların falan oluyor muMerhaba öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Bende 26.03.2021 tarihinde çipli aşılama yaptırdım ilk denemem bekliyorum bakalım :)
Merhaba bende dün aşılama oldum inş güzel haberler alırızKızlar merhaba ben 3 gün oldu aşılama yapalı aranızda aşılama yaptınıp olumlu sonuç alan oldu mu ve bilginiz var mı yolculuk sakıncalı mı acaba
Merhaba bende 27 de yaptırdım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canm çipli nasıl oluyor ki kaşık agrıların falan oluyor muam
Merhabalar bana 15 martta asilama yapildi ve adetimden 9 gun gecti test yaptim negatif cıktı sizce ne olabilir bir fikri olan varmi cevap verirseniz cok memnun olurum
Merhaba bende 22 sinde yaptırdım. Kasıklarda kramp başladı sizdede oluyormuMerhaba öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Bende 26.03.2021 tarihinde çipli aşılama yaptırdım ilk denemem bekliyorum bakalım :)
Benimde 27.03.2021 :):)Merhaba öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın. Bende 26.03.2021 tarihinde çipli aşılama yaptırdım ilk denemem bekliyorum bakalım :)
Merhaba hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın:) genellikte aşılamadan sonra 14 gün mutlaka geçsin deniliyor geç döllenme olabilir veya hormonlarınız bir anda yükselmemiş olabilir idrar testine göre yaptıysanız bu sebeple gözükmüyor olabilir birkaç gün daha bekleyip tekrar yapın umarım güzel sonuçlar alırsınız:)Merhabalar bana 15 martta asilama yapildi ve adetimden 9 gun gecti test yaptim negatif cıktı sizce ne olabilir bir fikri olan varmi cevap verirseniz cok memnun olurum
merhaba bendede baya oldu kasıklarda kramp ve inanılmaz bir şişlik vardı resmen dokununca can yakacak kadar karnım acıyorduMerhaba bende 22 sinde yaptırdım. Kasıklarda kramp başladı sizdede oluyormu
Siz nezaman aşılama yaptırdınızmerhaba bendede baya oldu kasıklarda kramp ve inanılmaz bir şişlik vardı resmen dokununca can yakacak kadar karnım acıyordu
Bugün 5 Nisan'da kan testi verdim sonuç negatif çıktı doktor 10 gün bekle dedi yine negatif çıkarsa adet söktürücü iğne yapılacak dediMerhaba hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın:) genellikte aşılamadan sonra 14 gün mutlaka geçsin deniliyor geç döllenme olabilir veya hormonlarınız bir anda yükselmemiş olabilir idrar testine göre yaptıysanız bu sebeple gözükmüyor olabilir birkaç gün daha bekleyip tekrar yapın umarım güzel sonuçlar alırsınız:)
Yolculuk sakıncalı değil canım. Doktoruma sormuştum ben perşembe günü aşılama olacağım ve pazar günü 6 saatlik yolculuk yapabileceğimi söyledi. 1 2 gün dinlenmek yeterli dediKızlar merhaba ben 3 gün oldu aşılama yapalı aranızda aşılama yaptınıp olumlu sonuç alan oldu mu ve bilginiz var mı yolculuk sakıncalı mı acaba
inşaallah ona gerek kalmadan güzel haber alırsın canım :)Bugün 5 Nisan'da kan testi verdim sonuç negatif çıktı doktor 10 gün bekle dedi yine negatif çıkarsa adet söktürücü iğne yapılacak dedi
26 martta yapıldıSiz nezaman aşılama yaptırdınız
Merhaba. Benim de mart ın 27 sinde oldu aşılama 10.günümmüthiş göğüs ağrım var başka bir şey yok birde çok ama çok sinirliyim sizde ne gibi değişiklikler var. Bu arada inşaallah mutlu sonuca ulaşırsınız26 martta yapıldı
Tarihimizde ayni. Belirtiler de ayni.. hayirli haberimizde ayni olsun :) ben cumartesi test yaptircamMerhaba. Benim de mart ın 27 sinde oldu aşılama 10.günümmüthiş göğüs ağrım var başka bir şey yok birde çok ama çok sinirliyim sizde ne gibi değişiklikler var. Bu arada inşaallah mutlu sonuca ulaşırsınız