Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şimdi adetimin 3. Günü âdetim bitince rahim filmi çekileceğim klomen+çatlatma iğnesinden sonuç alamadım bu yani bu ay kendimiz deneyeceğiz bu ayda olmazsa bizde aşılamaya geçeceğizKızlar merhaba bidaki ay hamile olmazsam aşılama olcak ve bu konu hakkında bilgilerinize ve desteklerinize ihtiyacım var
Merhaba ben iki ay önce yaptırdım, bu ay bi daha yapılacak, tam olarak neyi merak ediyorsunuz ona göre cevap verelimKızlar merhaba bidaki ay hamile olmazsam aşılama olcak ve bu konu hakkında bilgilerinize ve desteklerinize ihtiyacım var
Yani ameliyathanede mi oluyor eşiniz için zor mu oluyor kaç dk a süruyor herşeyiMerhaba ben iki ay önce yaptırdım, bu ay bi daha yapılacak, tam olarak neyi merak ediyorsunuz ona göre cevap verelim![]()
Yo ameliyathanede olmadı benim, özel hastanede yaptırdık, sabah gidip sperm verildi, öğlden sonrada aşılama yapıldı, doktorun işi beş ya da on dakikadır herhalde sonrasında yarım saat bi saat arası yaptırıyorlar sonra eve gidiliyorYani ameliyathanede mi oluyor eşiniz için zor mu oluyor kaç dk a süruyor herşeyi
Siz ne kadar sure denedikten sonra asilama yaptiniz? Umarim olumlu sonuclanmistirYo ameliyathanede olmadı benim, özel hastanede yaptırdık, sabah gidip sperm verildi, öğlden sonrada aşılama yapıldı, doktorun işi beş ya da on dakikadır herhalde sonrasında yarım saat bi saat arası yaptırıyorlar sonra eve gidiliyor
Ya teşekkür ederim bende özele gidiyorum bilmiyorum ya korkuyorum inşallah tez zaman da kucağınıza almak nasip olur çift çift olur inşallahYo ameliyathanede olmadı benim, özel hastanede yaptırdık, sabah gidip sperm verildi, öğlden sonrada aşılama yapıldı, doktorun işi beş ya da on dakikadır herhalde sonrasında yarım saat bi saat arası yaptırıyorlar sonra eve gidiliyor
Bir buçuk senelik evliyim ben, illk zaman gidip bi hormon tahlili yaptırdığımda her şey iyi çıkınca beklemeye başladık, ama sekiz ay sonra tedaviye başladık, klomen çatlatma iğnesi olarak, sanırım 5 ay sonra aşılama yapıldı o tutmadı, bir ay es geçtik bu ay yine aşılama yapılacak. Benim prolaktin yüksek çıkıyor ama onu da düşürdük. Sosyal sebepleri unutun kendinize odaklanın, doktor seçimi de bi şans sanırıö benim ilk doktorumdan memnun kalmadım, şimdi yeni bi doktor ile yola devam ediyoruz, hayırlısı bakalımSiz ne kadar sure denedikten sonra asilama yaptiniz? Umarim olumlu sonuclanmistir
Bizim de 6 ay oldu doktorlar boyle bisey demedi ama bazi sebeplerden dolayi olmayacak gibi geliyor. Bu sosyal sebeplerle beklemeden denemek sizce mantiksiz mi? En iyisi yasayan anlar ben hic bilgi sahibi degilim. Simdiden cok Tesekkurler.
Ya teşekkür ederim bende özele gidiyorum bilmiyorum ya korkuyorum inşallah tez zaman da kucağınıza almak nasip olur çift çift olur inşallaham
Cok tesekkurler umarim bu ay pozitif sonuclanirBir buçuk senelik evliyim ben, illk zaman gidip bi hormon tahlili yaptırdığımda her şey iyi çıkınca beklemeye başladık, ama sekiz ay sonra tedaviye başladık, klomen çatlatma iğnesi olarak, sanırım 5 ay sonra aşılama yapıldı o tutmadı, bir ay es geçtik bu ay yine aşılama yapılacak. Benim prolaktin yüksek çıkıyor ama onu da düşürdük. Sosyal sebepleri unutun kendinize odaklanın, doktor seçimi de bi şans sanırıö benim ilk doktorumdan memnun kalmadım, şimdi yeni bi doktor ile yola devam ediyoruz, hayırlısı bakalım
İnşaallah canım, bekleyen herkese nasip etsin RabbimCok tesekkurler umarim bu ay pozitif sonuclanir![]()
O kadar çok istemişimdir ki takmamak vurdum duymaz olmak bende panik atak var 7yıllık evlıyım inşallah hepimize nasip olurAmin canım inşaallah, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin, korkma ama olur mu stres her şeyi çok etkiliyor, her ay ağlıyordum bende ama bıraktım artık, rahatım sende sal gitsin![]()
İnşallah canım benim, bu gerçekten çok etkiliyor, ah bu stres var ya bu stres bi teslim olsak tam anlamıyla, dualarımdasınO kadar çok istemişimdir ki takmamak vurdum duymaz olmak bende panik atak var 7yıllık evlıyım inşallah hepimize nasip olur
ALLAH razı olsun Allahım aratmasınİnşallah canım benim, bu gerçekten çok etkiliyor, ah bu stres var ya bu stres bi teslim olsak tam anlamıyla, dualarımdasın![]()
Benimde bu ayın 9 unda aşılamam yapıldı. İlk aşılamam dı maalesef negatif sonuç aldık. Aşılama ile daha fazla kendimizi yıpratmamak adına bir dahaki ay tüp bebek sürecine başlayacağız. Onda başarı oranı yüksek olduğu için , tabi yine takdir edecek olan Rabbim. Benim ameliyathane de yapıldı işlemim ama çok kısa sürdü ve hiçbir şekilde bir acı ağrı olmuyor kolay geçti. Çıktıktan sonra yarım saat yattım ve evimize geldikYani ameliyathanede mi oluyor eşiniz için zor mu oluyor kaç dk a süruyor herşeyi
Canım kesinlikle sosyal sebeplerden dolayı bebek tedavisini erteleme tecrübeli olarak söylüyorum bende pkos var bunu bildiğim için evlendikten 1 buçuk ay sonra tedaviye başlayım diye doktora gittim ama işime daha çok önem verdiğim için hiç Bi zaman düzenli gitmedim amann olur herhalde felan dedim şimdi 3.5 senelik evliyim ve köpekler gibi pişmanım keşke varsın kovulsaydım da tedavimi bırakmasaydımSiz ne kadar sure denedikten sonra asilama yaptiniz? Umarim olumlu sonuclanmistir
Bizim de 6 ay oldu doktorlar boyle bisey demedi ama bazi sebeplerden dolayi olmayacak gibi geliyor. Bu sosyal sebeplerle beklemeden denemek sizce mantiksiz mi? En iyisi yasayan anlar ben hic bilgi sahibi degilim. Simdiden cok Tesekkurler.
Benimki de özel hastane de doğumhanede yapıldı eşinin 5 dk lık işi var hayat onlara güzelYani ameliyathanede mi oluyor eşiniz için zor mu oluyor kaç dk a süruyor herşeyi
Ben de 30 yaşındayım ve açıkçası sabırsızım. Oldukça anaç biriyim eskiden de içten içe isterdim ama eşim evlenince bana 2 sene süre ver demişti o yüzden 6 ay önce başladık. Eşimde hafif seviyede varikosel çıktı ve biraz stres ve çocuk istemediği için içten içe sık ilişki yaşayamıyoruz malesef. İkna edebilirsem sperm testiyle durumu öğreneceğiz. Biraz umutsuzluğa kapıldım da aşılama doğala yakın bi yöntem mi diye düşünsek mi dedim çpk gözümde büyüyor hiç olmayacakmış gibi geliyorCanım kesinlikle sosyal sebeplerden dolayı bebek tedavisini erteleme tecrübeli olarak söylüyorum bende pkos var bunu bildiğim için evlendikten 1 buçuk ay sonra tedaviye başlayım diye doktora gittim ama işime daha çok önem verdiğim için hiç Bi zaman düzenli gitmedim amann olur herhalde felan dedim şimdi 3.5 senelik evliyim ve köpekler gibi pişmanım keşke varsın kovulsaydım da tedavimi bırakmasaydım