Gebeliğe Hazırlık Asilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hivahivron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
1.027
1.032
83
Bizim gebelik icin tibben bir sorunumuz yok 2 kere klomen kullandım.klomen yerine letu diye yumurta geliştirici kullanacam ilk kez yumurtam guzel gelişirse aşılama yapılacak devlet hastanesinde....
Devlet hastanesinde aşılama ne kadar bilgisi olan var mi? Çok tutar mi?

Univetsite hastanesinde prof. yapmisti asilamami 500 tl odemistim.

Sperm aynı gün mu alınıyor
aynı gün aşılama yapılır mi
canınız acıyor mu birde çok sordum ama istesem anestezi verilir mi acaba
Once sakin ol canim.. Asilama ortalama 10-12 gunluk bir surec. İlac tedavibe baslarsin bu konuda detayli bilgilendirme yapiliyor zaten. Basladiginin 5. Gunu bi kontrole gidersin yumurta takibi icin devamindada belli araliklarla gitmen gerekecek muhtemelen 2-3 gunde bir gidip yumurta buyuklugune baktiracaksin. Yumurtalar 18-20 mm olunca asilama icin hazir oluyor. Kullandigin ilaclari birakiyorsun ve doktorunun dedigi saatte (ki burasi onemli o saate gore asilama zamani belirleniyor onu aksatma) catlatma ignesini yapiyosun. Genelde gece 11 gbi yaptiriyorlar. Sonraki gun bos hic ilac almiyorsun ertesi gun sabah erkenden merkeze gidiyorsun. O gun esinden sperm alinacak spermler yikama isleminden gececk bu bir kac saat surebiliyor ardindan idrara sikisik bir sekildr seni isleme aliyorlar. Vajinal muayene gibi toplamda bir kac dk surecek can acitan bir yani yok kendini sikarsan vajinaya yerlestirdikleri alet acitabilir ama dedigim gbi kendini sikarsan. İslem hemen bitiyor 15-30 dk dinleniyorsun devaminda eve gidebilirsin. Eger vajinismus gibi bir problemin yoksa vajinal muayenede ciddi bir zorluk yasamiyorsan bundada yasamazsin. Tup bebekte dahi transferi anestezi gerekmeden yapiyorlar gozunde buyutme 3 asilama yaptirdim oldukca kisa ve basit

Bana doktor letu diye bir ilaç verdi 5 gün kullanıp yumurtalar olgunlasirsa aşılama yapacam dedi ve ben vajinismus hastasiyim orta derece istemsiz kasıyorum inşallah narkoz alırım.. .

Bana doktor letu diye bir ilaç verdi 5 gün kullanıp yumurtalar olgunlasirsa aşılama yapacam dedi ve ben vajinismus hastasiyim orta derece istemsiz kasıyorum inşallah narkoz alırım.. .
O ilaci kullanmadim ve duymadim hic benim tedavilerim anlattigim gibi oldu. Anesteziyi doktorunla konusmalisin. Ama gozunde gercekten buyutme zor bir islem degil ilk asilamamda bitti mi bukadar miydi demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…