Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım ben de ıkı aydır klomen ve catlatma ıgnesı denedım tutmadı eşimin değerlernde sıkıntı vardı üç aydır takvıyeyle yukselmıs ama bu sure zarfında bız klomem ve catlatma iğnesi denedik bundan sonra aşılamaya gecerız dedı ama ben cok sıkıldım kendı halıne bırakmak ıstıyorum aşılama da düşük ihtimal ya heveslenemıyorum da tedaviyi yarıdamı birakmış oluruz buarada ondan da emın degılım napalım cok kararsızım yaCanim bana sorarsan asilama zaman ve para kaybi gibi geliyor bana.imkanin varsa tüp bebege gec.yoksa eşin ameliyat olsun degerleri düzelsin ovulasyon dene.asilama asiri gereksiz ve tutma olasiligi cok cok düsük
Spermi dollemeden rahme birakiyo cnkü. Eşinizin içeri boşalmasyla neredeyse ayni işlem. arasndaki tek fark spermi yıkayıp rahme birakiyolarYa kızlar aşılama tutma olasılığı neden düşük.. İyi bir bilgisi olan varmı
ben de aşılamaya hıc hevesım yok bıde zahmetlı sureklı takıpte kalacaksın ayrı bır stres ben ıkı ay klomen catlatma ıgnesı denedım tutmadı onda bile uzuldum aşılama da tutmazsa daha da üzülürüm dıye belkıde denemek ıstemıyorum doktora msj attım bugun 2ay kendılıgıne bırakalım dedıKeşke herkeste tutsa![]()
Aynen.. İçimi okuyup yazmışsn bacımben de aşılamaya hıc hevesım yok bıde zahmetlı sureklı takıpte kalacaksın ayrı bır stres ben ıkı ay klomen catlatma ıgnesı denedım tutmadı onda bile uzuldum aşılama da tutmazsa daha da üzülürüm dıye belkıde denemek ıstemıyorum doktora msj attım bugun 2ay kendılıgıne bırakalım dedıolmazsa öyle aşılama denerız ben başta çok heveslıydım hemen denerım dıyordum okudukca araştırdıkca ıhtımalının dusuk oldugunu anlayınca hıc ıstegım kalmadı
![]()
Benım esım de varıkosel amelıyatı oldu ama doktor çocuğun olabilir dıyo hıc bı sorunumuz yok ama çocuğumuz olmuyo doktorumuz aşılama onerdı bu ay Allah ızın verırse aşılama yapcaz sızde deneyın derım Allahtan umıt kesılmez 6 kez aşılama denmemiş sonunda tutan arkadasım var umudunuzu kaybetmeynKızlar merhaba biz iki yıldır evliyiz çocuğumuz olmadı çatlatma iğnesiyle de olmadı eşimde varikosel var aşılama olur mu sizce
Merhaba varikosel ameliyatından sonra eşinin sperm değerleri düzeldi sanırım? Önceki ve sonraki hızı yazar mısın canım?Benım esım de varıkosel amelıyatı oldu ama doktor çocuğun olabilir dıyo hıc bı sorunumuz yok ama çocuğumuz olmuyo doktorumuz aşılama onerdı bu ay Allah ızın verırse aşılama yapcaz sızde deneyın derım Allahtan umıt kesılmez 6 kez aşılama denmemiş sonunda tutan arkadasım var umudunuzu kaybetmeyn
Bız nısanlıyken amelıyat oldu evlendıkten snra çocuk ıcın test yaptığında ılkı canlı sperm 16 mıluona düşmüş tekrarlıyor olabilir ddı ılac verdı bu 35 mılyona yukseldı daha snra yıne test yaptı 44 mılyona çıkmıştı hızı falan hıc anlamıyorum bu konularıMerhaba varikosel ameliyatından sonra eşinin sperm değerleri düzeldi sanırım? Önceki ve sonraki hızı yazar mısın canım?