Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Think purple

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
39
25
8
34
Merhaba arkadaşlar,
ben yaklaşık 1 senedir bebeğim olması için uğraşıyorum, daha evvel 2 doktorum normal yolla olur deyip yolladılar, en son tavsiye üzerine doktorumu değiştirdim, hemen muayene de yumurta tembelliğim olduğunu söyledi. zaten reglimde sık sık gecikir. eşiminde spermiogramında bileri hareketliliğin normalden biraz düşük olduğunu ama engellemeyeceğini söyledi, en kötü ihtimal aşılama deneriz dedi. bu sırada sağ tüpüm kapalı idi ve film çektirdim. çok sancılıydı kabus gibi. o ay olmadı. bu ay klomen kullandım. 28.05.2019 da çatlatma iğnesi oldum. doktor bu ay olmaz ise diğer ay iğne ile yumurtalarını büyütücez dedi. bir arkadaşımda o iğnelerin aşılama iğnesi ile aynı olduğunu söylemişti. eşimle madem iğne kullanıcaz aşılama yaptıralım diye karar aldık fakat internetten forumlardan okuduğum kadarıyla aşılama yapıp başarıya ulaşmış kimseye rastlamadım. bana önerebileceğiniz birşeyler var mıdır? çok kür denedim belki işime yarayacak bir bilgi sizde vardır. şimdiden teşekkürler, sevgiyle..

şimdi

Asilama da basari orani dusuk ancak ilkinde de hamile kalan var 5. De de nasip deyip denemek lazm bizimde 1 basarisiz asilamamiz var yine deneyecegim allah in izniyle bakalim ne olacak bzmde hareket sikintisi vr birseyler kullaniyoruz ama degisen pek birsy yok bekliyoruz hem de asilama sirasinda sperm sonuclari daha net cikiyor mutlaka sor aasilama yapan kisiye kac mly enjekte edildi ve n kdri hizli yavas hareketli aciklattir rabbim gonlune gore versin

İlk aşılamada ikizlerim oldu çok şükür. Sana da umut olsun. Polistikover var bende eşimde sperm sayısı aşılama yaparken yıkanınca 80 milyon civarıydı
Allah bağışlasın, inanın umut oldunuz, aşılamaya biraz daha yaklaştım yaklaşık bir haftadır araştırıyorum ama hiç olumlu bişi görmemiştim. Benim eşimin toplamda 66 milyon ama yıkanınca nasıl olur bilemedim

Bence aşilama denemelisin. Ben gectigimiz ay yaptirdim. Tutmadi ama yine yaptircam. 2 kere daha şans vercem olmazsa tup bebek artik. Benim de 1 aydir asilamayla ilgili okumadigim sayfa kalmadi. Tutan da var tutmayan da. Nasibin pesinden koşmak lazim diye dusunuyorum. Benim bu ay olmadigi icin yaz boyunca prowomen diye yumurta kalitesini artiran bir takviye ilac var, ondan kullanicam. Eylulde denerim yeniden. Sen de dene aşilamayi. Tutmazsa eşin de sen de takviye bazi ilaclar alirsiniz. Bir daha denersiniz. 1 yil o kadar cok bir zaman degil. Insanlar 9 yildir falan ugarsiyor. O yuzden gonlunu ferah tut

Tutmayan o kadar çok duydum ki bazen hiç bulaşmayayım diyorum. Zaten ihtimali %15 arttırıyormuş bu da çok düşük bir oran. Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inş

Ilk aşilama da ikizlere hamileyim 9 haftaligiz suan

Merhaba kızlar bende bu ay ilk asilama icin gidecegim sorun esimde asilama ile kalanlar degerleriniz kacti acaba bilgi verirseniz sevinirim

Canim bu isin pesini sakın birakma. Ol asilama. Sen beni dinle..bak ben 1 kez aşılama oldum tutmadi. Nisan ayının sonunda rahim filmi cekildim tüpler açık çıktı. Bu ay guya asilama olacaktım cok yumurta olustu cogul gebelik riski yuzunden doktor iptal etti ben hic birakmicam bu isin peşini asilama da oran az evet ama asilama 2 3 kez yapildiginda artiyormus bu oran ve ilk asilama tutmayabiyormus bana doktorum söyledi. 2 3 kez dene olmazsa baska yol düşünürsün bence insallah gerek kalmazda ilkinde tutar. Rabbim tüm isteyenlere versin insallah tez zamanda kuzum. Ben de 18 aydir bekliyorum

Allah tez vakitte nasip etsin sana da, ben de yumurta tembelliği de olduğundan hemen gelişmiyor belki iğnelerin faydası olur

doktora gittim ve bana gonal f iğne verdi, aşılama da kullanılan iğnelermiş, ama şuan senin için aşılamaya bence gerek yok dedi. tabii ki illa isterim derseniz yaparız ama çok bel bağlama 3 te bir ihtimal dedi , kafamız karıştı

Yumurtalarin direncli diye igneyle gelistirmek istemis demekki gayet normal doktor hastaya gore belirliyor benim hapla gelişmişti mesela. Evet asilamanin tutma orani cinsel iliskiyle aynı. belli olmaz ama tutanlar var umutsuz olma
Sigara iciomusun

Hayır içmiyorum, yarın doktor randevum var kontrol yapacakmış catlatmayı ne zaman yapar aşılamaya yönlendirir mi bilemiyorum. Benim hiç 1 den fazla yumurtam olmadı, açıkcası iğnelerin etkisini çok merak ediyorum.

Insallah olmustur canim 2 den fazla olursa asilama yapmiyorlar cogul gebelik riski ile tek yumurrtayla aşı lama yapabilir hadi bakalim insallah olmustur

Insallah olmustur canim 2 den fazla olursa asilama yapmiyorlar cogul gebelik riski ile tek yumurrtayla aşı lama yapabilir hadi bakalim insallah olmustur
Beş yumurta gelişmiş şuan senin için aşılama ve ilişki aynı şey dedi doktor çok mu takıyorum bilmiyorum ama artık doktora da gitmek istemiyorum

Beş yumurta gelişmiş şuan senin için aşılama ve ilişki aynı şey dedi doktor çok mu takıyorum bilmiyorum ama artık doktora da gitmek istemiyorum
Al işte. Benim basima da aynısı geldi anlattim ya. Yapmiyorlar asilama boyle cok yumurta olunca. Takmak degil gülüm. Bence en iyisi tüp bebek yaptirmak en azindan stresimize deger diye düşünüyorum ben tup yaptircam onumuzdeki ay bir aksilik cikmazsa

ben iki yil bekledim kendiliginden olmasi icin polikistik over vardi sonra doktora gittik 1. asilamam negatif oldu ikincide hamile kaldim bence deneyin asilamayii bebeğimin kalbi durdu ama yarin küryaj olcam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…