- 2 Nisan 2018
- 57
- 38
- 18
- 33
- Konu Sahibi pembegunluk
Esenler medipolde asilama yaptiran oldumu ve sonuclar nasil paylasirmisniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim ne yaptin merak ettim asilama tedavisine baslandi miEsenler medipolde asilama yaptiran oldumu ve sonuclar nasil paylasirmisniz
Merhaba baya uzun süre oldu ama o ay aşılama yapmadık yeni avicennada yaptırdım bir hafta sonra sonuç belli olcak ins tutar sende durumlar nasıl :)Merhaba canim ne yaptin merak ettim asilama tedavisine baslandi mi
Bir hafta oldu haftaya belli olcak ins sizde aşılama yapmayı mi düşünüyorsunuzAslamaniz tutumu
Evet haftaya dusunuyrzBir hafta oldu haftaya belli olcak ins sizde aşılama yapmayı mi düşünüyorsunuz
İnşallah güzel haberleri alırsınız:)Evet haftaya dusunuyrz
Iİnşallah güzel haberleri alırsınız:)
Ayy hadi insallah tutar Allah ın izniyle sonucunu da bizimle paylaşırsın :) bende yarın tüp bebek tedavisine baslıcam inşallahMerhaba baya uzun süre oldu ama o ay aşılama yapmadık yeni avicennada yaptırdım bir hafta sonra sonuç belli olcak ins tutar sende durumlar nasıl :)
Ayy hadi insallah tutar Allah ın izniyle sonucunu da bizimle paylaşırsın :) bende yarın tüp bebek tedavisine baslıcam inşallah[/QUOTE
İnsallah canim .Sende sevincli haberi alirsin Allahm nasip eder ins
Canim ben bugun test yaptim 66.30 ,cikti gebelik var diymi cok saskinimAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim
evet canim hamilesin cok sevindim senin adina insallah saglikli bir sekilde ilerler ve Rabbim kucagina almayi nasip ederCanim ben bugun test yaptim 66.30 ,cikti gebelik var diymi cok saskinim
Aminn canim Allah razi olsun ins namazimda da sizin icin dua ettim ins sizinde bebisiniz tutunur Allahim nasip eder ins.evet canim hamilesin cok sevindim senin adina insallah saglikli bir sekilde ilerler ve Rabbim kucagina almayi nasip eder
Allah razi olsun canim amin insallahAminn canim Allah razi olsun ins namazimda da sizin icin dua ettim ins sizinde bebisiniz tutunur Allahim nasip eder ins.
Hayirli ugurlu olsun Hamide Allah tamamina erdirsin insallah saglikla sihhatle.Aminn canim Allah razi olsun ins namazimda da sizin icin dua ettim ins sizinde bebisiniz tutunur Allahim nasip eder ins.
Amin inşallah sizde güzel haberleri alirsinizSonuc aldiniz mi