Aşılama

Merhaba arkadaşlar. Bende sürekli hastaneye gidip geliyorum. 2 senedir bebek istiyoruz ama olamadı bir türlü. En son Ankara Gata ya gittik eşimin ileri sperm sayısı biraz az ve morfoloji %1 miş o yüzden doktor ilaç verdi 3 ay kullanacak ondan sonra aşılama yaptırcaz. En az 2 aşılama gerekiyormuş tüp den önce.

Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorz bizimle paylasmayı unutma

aynen canım aşılama öncesi iki aşılama diyorlar bakalım hayırlısı olur inş. kaç yıldır istiyorsunuz kaç yıllık evlisin

aynen canım aşılama öncesi iki aşılama diyorlar bakalım hayırlısı olur inş. kaç yıldır istiyorsunuz kaç yıllık evlisin
2 yılı geçti evleneli 2 yıldırda istiyoruz. klomen, famera sonrasında çatlatma iğnesi tedavisi gördük olmadı doktorda artık aşılama olmalı diyor. aslında normal yollada olabilirmiş ama olamadı henüz hiç hamile kalmadım. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah

Hayirlisi olur canim ins benimde bugun asilamam oldu simdi dinleniyorum artik hayirlisi olur ins hepimiz icin

valla canım iyi çok ağrı sancılı bişey değil ben fazla stres yaptığım için biraz kastım kendimi az kanamam oldu ama korkulacak bişey yok

valla canım iyi çok ağrı sancılı bişey değil ben fazla stres yaptığım için biraz kastım kendimi az kanamam oldu ama korkulacak bişey yok
Sonucları ne zaman alcaksın peki. Süreci benimle paylaşırsan cok sevinirim. Gecmiş olsun sanada insallah tutar. Rabbim sevindirsin cümlemizi.

Çarşamba günü aşılama yaptırmıştım. Yani bugün 5. Günüm. Dünden beri ara ara gelen kahverengi bir akıntı var. Normal reglime daha 10 gün var. Yerleşme kanaması için de daha erken değil mi ? Neden olabilir ki ?

Zorlamadan yada piskolojik olabilir mi canım arastirmadin mi hic yada doktoruna sormadın mı. Bende haftaya yaptircam insallah

Araştırdım ama net bişey bulamadım. Doktora da soramadım haftasonuna denk geldi. Yarın devam ederse sormayı düşünüyorum ama kötü bir şey duymaktan da korkuyorum. Sen nerede yaptıracaksın aşılamanı ? Şimdiden bol şanslar

Benimkini konyadaki ali acar yapacak. Kendi muanesinde yapacak yarin ilaclara basloycam haftaya da yaparlar. Seninki nasil gecti nasil oldu

Ben istanbulda bir özel hastanede yaptırdım. İlk aşılamamdı. Sebepsiz infertelite var. Reglin 3. Günü femara ile başlayıp günde bir tane olmak üzere 5 gün içtim. Sonra iki gün menagon iğne oldum. En son da çatlatma iğnesi ve 36saat sonra aşılama yapıldı. Hayırlısı diyelim.

Merhaba kızlar...Bugün aşılamamın 10.günü..
Kasiklarimda batmalar var çok fena..
Akıntım beyaz ve sulu..
Midem bulanıyor..
.
Test yapmama 5 gün var..pof çok heyecanlıyım
.
Sizler ne alemdesiniz?

Merhaba kızlar...Bugün aşılamamın 10.günü..
Kasiklarimda batmalar var çok fena..
Akıntım beyaz ve sulu..
Midem bulanıyor..
.
Test yapmama 5 gün var..pof çok heyecanlıyım
.
Sizler ne alemdesiniz?

Merhaba canım, benimde bugün aşılamamın 10.günü.. Bende sadece göğüs hassasiyeti ve karnımda şişlik var. Benimde test yapmama 2 gün var doktorum 12 gün sonra yapabilirsin dedi... Bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…