- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi Melikegrss
-
Hayirlisi olur canim ins ya ilk asilamada tutanlar varmi moral olsun bizlere cok ihtiyacim varrrOlmadım 4 senelik evliyim bircok tedavi gordum ama tutmadi. 3 ay öncesi yaptırcaktim erteledim hep bu ay düsünüyorum bakalım nasip kısmet
Insallah vardir rabbim versin en kısa zamamdaHayirlisi olur canim ins ya ilk asilamada tutanlar varmi moral olsun bizlere cok ihtiyacim varrr
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorz bizimle paylasmayı unutmaMerhaba arkadaşlar. Bende sürekli hastaneye gidip geliyorum. 2 senedir bebek istiyoruz ama olamadı bir türlü. En son Ankara Gata ya gittik eşimin ileri sperm sayısı biraz az ve morfoloji %1 miş o yüzden doktor ilaç verdi 3 ay kullanacak ondan sonra aşılama yaptırcaz. En az 2 aşılama gerekiyormuş tüp den önce.
aynen canım aşılama öncesi iki aşılama diyorlar bakalım hayırlısı olur inş. kaç yıldır istiyorsunuz kaç yıllık evlisinMerhaba arkadaşlar. Bende sürekli hastaneye gidip geliyorum. 2 senedir bebek istiyoruz ama olamadı bir türlü. En son Ankara Gata ya gittik eşimin ileri sperm sayısı biraz az ve morfoloji %1 miş o yüzden doktor ilaç verdi 3 ay kullanacak ondan sonra aşılama yaptırcaz. En az 2 aşılama gerekiyormuş tüp den önce.
2 yılı geçti evleneli 2 yıldırda istiyoruz. klomen, famera sonrasında çatlatma iğnesi tedavisi gördük olmadı doktorda artık aşılama olmalı diyor. aslında normal yollada olabilirmiş ama olamadı henüz hiç hamile kalmadım. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallahaynen canım aşılama öncesi iki aşılama diyorlar bakalım hayırlısı olur inş. kaç yıldır istiyorsunuz kaç yıllık evlisin
inşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorz bizimle paylasmayı unutma
Hayirlisi olur canim ins benimde bugun asilamam oldu simdi dinleniyorum artik hayirlisi olur ins hepimiz icin2 yılı geçti evleneli 2 yıldırda istiyoruz. klomen, famera sonrasında çatlatma iğnesi tedavisi gördük olmadı doktorda artık aşılama olmalı diyor. aslında normal yollada olabilirmiş ama olamadı henüz hiç hamile kalmadım. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah
Nasıl gecti canim bende ilacları yazdirdım daha almadım adette kullanacam icin 3 4 gün var sonra bnde yaptırcam aşılmaHayirlisi olur canim ins benimde bugun asilamam oldu simdi dinleniyorum artik hayirlisi olur ins hepimiz icin
Sonucları ne zaman alcaksın peki. Süreci benimle paylaşırsan cok sevinirim. Gecmiş olsun sanada insallah tutar. Rabbim sevindirsin cümlemizi.valla canım iyi çok ağrı sancılı bişey değil ben fazla stres yaptığım için biraz kastım kendimi az kanamam oldu ama korkulacak bişey yok
amin canım inş. sonuçlar 14 gün sonra test yapıcam peki senin aşılaman nezamn yapıacakSonucları ne zaman alcaksın peki. Süreci benimle paylaşırsan cok sevinirim. Gecmiş olsun sanada insallah tutar. Rabbim sevindirsin cümlemizi.
rapor cıkarıp ilaçları alcam. Doktor adetin 1 3 arası gel dedi muane mi etcek ne yapcak bilmiyorum. 3 tane gonalf vermis bir tane de catlatma ignesi. Sonra asılma isteamin canım inş. sonuçlar 14 gün sonra test yapıcam peki senin aşılaman nezamn yapıacak
Benimkini konyadaki ali acar yapacak. Kendi muanesinde yapacak yarin ilaclara basloycam haftaya da yaparlar. Seninki nasil gecti nasil olduAraştırdım ama net bişey bulamadım. Doktora da soramadım haftasonuna denk geldi. Yarın devam ederse sormayı düşünüyorum ama kötü bir şey duymaktan da korkuyorum. Sen nerede yaptıracaksın aşılamanı ? Şimdiden bol şanslar
Merhaba kızlar...Bugün aşılamamın 10.günü..
Kasiklarimda batmalar var çok fena..
Akıntım beyaz ve sulu..
Midem bulanıyor..
.
Test yapmama 5 gün var..pof çok heyecanlıyım
.
Sizler ne alemdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?