Aşılama

Melikegrss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
97
104
13
30
Slm arkadaslar. 4 senlik evliyim bircok cocuk tedavisi gordum ama malesef ki tutmadı. Doktorum ali acar bu arada konyada oturuyorum ve cok ünlü bir doktor. Polikistik over sendromu var. Aşılma yapılacak ve birkac aydir erteliyorum. Aşılama hakiinda bilgu istiyorum nasil oluyor ilaclarin fiyatlari ne kadar bize 700 lira ya yapiyoruz demislerdi ilaclar haric ve asilamadan sonrasi nasil olcak nelere dikkat etmem gerekli. Yüzdesini bilmiyorum tutarmı tutmazmı. Bilgilendirirseniz sevnirim

Özel de ilaçların fiyatı farkediyo mu bilmiyorum ama devlette rapor çıkarılıp alınıyo o da 350-400 arası tutmuştu. İğnelerle yumurtalar büyütülüp çatlatılıyo. Ve aşılama oluyo. O da 10 dklık bi işlem normal muayene olur gibi oluyo ağrısız.

Yumurta takibi oldum catlatma ignesi filan ama tutmadı. Özel muayene yeri var doktorumun orda yapcak ihtima tabi. Peki bsy sorcam erkekten spermi o gün mü alip yıkayıp naklediyorlar

Yumurta takibi oldum catlatma ignesi filan ama tutmadı. Özel muayene yeri var doktorumun orda yapcak ihtima tabi. Peki bsy sorcam erkekten spermi o gün mü alip yıkayıp naklediyorlar
Aynen o gün alınıyo yıkanıyo sperm size enjekte ediyolar.

ben devlette yaptrdım canım sadece catlatma ıgnesıne para verdım 80 tl neden devlete gıtmıyrsun asılama tutma oranı dusuk bı tedavı defalarca kez yapılabılır 1200 falan doye dıydum ozelde fıyatları o parayı verıp asılama yapıp duracagına bır kere tup yaptr daha ıyı. Yok hemen tup yaptrmam dersen gıt asılamalarını devlette ol derım bu surec uzun ve yıpratıcı ertelemeye gelmez pek ertleme ara verme

Benim gittigim doktor zaten devlette calisiyor ama muayeneleri özelde yapıyor hastanede degil. Bende direk tup istiyorum aslinda ama maddi durumlar sıkıntılı biraz birde asilma tutmazsa sonra tup yani sınırları zotladiktan sonra. Peki senin aşılaman tuttu mu nasıl gecirdin tedaviyi aşılmayı ve sonrası

Benım ıkısı tutmadı son asılamamı cuma gunu oldum sonuc ıcın beklemedeyız :) o zaman ne yapacaksın syleyeyım ıkı defa ıgnelı asılama olana devlet tup bebek yapıyor sadece ıkac parası oduyorsun o da 1200 cıvarıymıs ozelde tup bebek 8 bın falan devlette ucuz bende o yızden hala asılamaya devam edıyorum tup bebege rapor cıkarttrmak ıcın... Ve sakın ara verme ben uc asılama tedavısı grdum snra yıprandım dedım bır yıl ara verdım evde kur falan denedım yune olmadı yıne olmadı tekrar tedavıye baslamaya kalktım uc ayım tahlıllerle gectı uc ayda ıkı asılama bır tup deneyecektım sadce tahlıl yaptırabıldım sakın ara verme

Bu ay yaptırcam insallah allah sana da bana da tüm isteyenlere versin. Aşılamadan sonra kendini nasil hissettin bir kac gun yattin mi sonrasinda ne zaman gebelik testi yapcaksin insallah guzel sonuc alirsinda bize de umut olursun. Agrıli mi asılama naklederlerken gerci rahim filmine cok zor oluyor diye korkutmuslardi da bisy de yokmus. O yuzden ben her türlu hazırim olsunda agrı sancı umrumda degil allahin izniyle

Valla hıslerımde bı degısıklık olmadı :) amın Allah tum ısteyenlere nasıp etsın aynen hıc korkulacak telaselenecek bısey yok hıc acı veren bı durum degıl aasılamadan snra nrmal hayatına devam edebılıysun sadece asılamanın oldugu gun rahatca dınlen ben oyle yaptım snra kendını pek yormadan nrmal hayatına devam edebılırsın, asılamadan snra ıse gıdenler bıle var...

Aşılama ya harcayacağınız para tüpbebek ilaçlarına denk geliyor .bence biraz daha imkanınız zorlayıp işlem ücretini de ödeyip direk tüp deneyin.şansı az ben 29milyon spermle büyük umutla yaptırdım fakat tutmadı .şimdi tüp deniyorum e böyle olunca haliyle daha masraflı olmuş oldu aşılama 2500buldu ilaçlarla falan şimdi artı tüp bebek maliyeti oldu

Rahim filmi kadar daha fazla bir ağrısı yoktu zaten kullanılan materyaller aynı birinde iyotlu su birinde sperm bırakılıyor .

Bende direk tup istiyorum ama esimle son bir kez daha konusayim insallah allah gonlumuze gore verir

Tabi canım amin...bende deneyimlemeden önce banada herkes direk tüp dene demişti fakat ben önemli bir problem olmadığını düşündüğümden ve eşimin sayıları bakımından içime öyle sindiği için aşılama tüpbebek sıralaması istedim ...ama deneyimleyince maliyeti ve zaman kaybı bakımından haklı oldukları kanaatine vardım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…