Aşılama Aşılama Yöntemi Hakkında Bilgi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Merhaba arkadaşlar. Ben de aşılama ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum. Lütfen yardım edermisiniz. Biz eşimle korunmayı bıraktık ben 8. ayda hamile kaldım. Bebeğim 10 haftalıkken karnımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. 14 ocakta. nisan 14 te doktorun verdiği 3 aylık korunma süresini bitirdik ve tekrar korunmayı bıraktık. Ama bu ayda bişey yok regl oldum. Artık bu durum beni çok üzmeye başladı. doktor hiç bir sorun yok dedi yumurtlamam falan herşey normal. Eşim herhangi bir test yaptırmadı eger o ayda hamile kalamasaydım eşime test yapacaklardı ama hamile kaldım. Şimdide beklemek istemiyorum. Bu aşılama nedir nasıl oluyor maliyeti nedir lütfen yardımcı olurmusunuz. çok teşekkürler herkese.

hamile kalmışsın hiçmerak etme tekrar hamile kalacaksın
aşılamayla hamile kalmak daha zor
bende 3 sefer aşılama yaptırdım
bir sefer aşılamalardan önce klomen kullanarak hamile kaldımama düşük
yaptım
amatüp bebeğe geçme aşamasında hamile kaldım
acele etme stres en büyük düşman olumlu düşün drun hamileliğine engel yok dediyse

Çok teşekkür ederim yorumunuz için evet sorun yok dedi doktor ama ne bileyim işte beklemek istemiyorum acele ediyorum ben.

yoğun bir stres yok ama beklemek deli ediyor beni....
eminim siz de böyle düşünüyorsunuz. pko için ilaç kullandım herşey yolundaydı ama derken eşimin tahlil sonuçları anlayacağınız doktor aşılama dedi ama rahim filmi istedi... korkuyorum yaptırmak istemiyorum yaptıran var mı? ayrıca aranıza yeni katıldım acemiyim yani kulüpte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…