H hilaliko Papatyam Kayıtlı Üye 16 Mart 2013 1.086 196 83 22 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilaliko #1 kızlar merhaba doktorunuz ılk asılam yı ne zaman uygun gordu ne zaman asılama yapılması gerkıyor bırde asılama ucretlerı ne kadar bılgı verırmısınız
kızlar merhaba doktorunuz ılk asılam yı ne zaman uygun gordu ne zaman asılama yapılması gerkıyor bırde asılama ucretlerı ne kadar bılgı verırmısınız
poff41 KOCAMLA BİR ÖMÜR:) Kayıtlı Üye 11 Eylül 2012 466 31 123 İstanbul 22 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilaliko #2 adetın 3 gunu gıdıyosun doktor rahımıne bakıyo sonrasında ılac verıyo bana klomen verdı yumurtta uyarıcı ılac yumurtalarını buyutuyor ılacı 5 gun kullanıp doktora gıdıyosun yumurtalarına bakıyo 18 20 olunca catlatma ıgnesı vuruluyosun sonrasında asılama yapıyolar esının spermını alıp yıkıyolar canlı olanları topluyolar ıslem sırasında rahımıne enjekte edıyolar yıne ortalama 750 800 tl buluyor ben ozelde yaptırıcam ıns ılkkınde tutar
adetın 3 gunu gıdıyosun doktor rahımıne bakıyo sonrasında ılac verıyo bana klomen verdı yumurtta uyarıcı ılac yumurtalarını buyutuyor ılacı 5 gun kullanıp doktora gıdıyosun yumurtalarına bakıyo 18 20 olunca catlatma ıgnesı vuruluyosun sonrasında asılama yapıyolar esının spermını alıp yıkıyolar canlı olanları topluyolar ıslem sırasında rahımıne enjekte edıyolar yıne ortalama 750 800 tl buluyor ben ozelde yaptırıcam ıns ılkkınde tutar
H hilaliko Papatyam Kayıtlı Üye 16 Mart 2013 1.086 196 83 22 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilaliko #3 poff41 .!.: adetın 3 gunu gıdıyosun doktor rahımıne bakıyo sonrasında ılac verıyo bana klomen verdı yumurtta uyarıcı ılac yumurtalarını buyutuyor ılacı 5 gun kullanıp doktora gıdıyosun yumurtalarına bakıyo 18 20 olunca catlatma ıgnesı vuruluyosun sonrasında asılama yapıyolar esının spermını alıp yıkıyolar canlı olanları topluyolar ıslem sırasında rahımıne enjekte edıyolar yıne ortalama 750 800 tl buluyor ben ozelde yaptırıcam ıns ılkkınde tutar Genişletmek için tıkla... cnm suan adetı beklıyorum adetlı cagırdı once catlatma ıgnesıne baslayacagız dedı sonra kı aylarda bakarız dedı ama ben merak edıp sordum asloında catlatmayıda merak edıyorum baskalımmmm
poff41 .!.: adetın 3 gunu gıdıyosun doktor rahımıne bakıyo sonrasında ılac verıyo bana klomen verdı yumurtta uyarıcı ılac yumurtalarını buyutuyor ılacı 5 gun kullanıp doktora gıdıyosun yumurtalarına bakıyo 18 20 olunca catlatma ıgnesı vuruluyosun sonrasında asılama yapıyolar esının spermını alıp yıkıyolar canlı olanları topluyolar ıslem sırasında rahımıne enjekte edıyolar yıne ortalama 750 800 tl buluyor ben ozelde yaptırıcam ıns ılkkınde tutar Genişletmek için tıkla... cnm suan adetı beklıyorum adetlı cagırdı once catlatma ıgnesıne baslayacagız dedı sonra kı aylarda bakarız dedı ama ben merak edıp sordum asloında catlatmayıda merak edıyorum baskalımmmm
S sznbsr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 1 0 1 39 20 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilaliko #4 cnm merhaba,eğer yaptırdıysan sonucunu paylaşabilir misin...Merakla bekliyorum