• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama yardım edın

hilaliko

Papatyam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.086
196
83
kızlar merhaba doktorunuz ılk asılam yı ne zaman uygun gordu ne zaman asılama yapılması gerkıyor bırde asılama ucretlerı ne kadar bılgı verırmısınız

adetın 3 gunu gıdıyosun doktor rahımıne bakıyo sonrasında ılac verıyo bana klomen verdı yumurtta uyarıcı ılac yumurtalarını buyutuyor ılacı 5 gun kullanıp doktora gıdıyosun yumurtalarına bakıyo 18 20 olunca catlatma ıgnesı vuruluyosun sonrasında asılama yapıyolar esının spermını alıp yıkıyolar canlı olanları topluyolar ıslem sırasında rahımıne enjekte edıyolar yıne ortalama 750 800 tl buluyor ben ozelde yaptırıcam ıns ılkkınde tutar

adetın 3 gunu gıdıyosun doktor rahımıne bakıyo sonrasında ılac verıyo bana klomen verdı yumurtta uyarıcı ılac yumurtalarını buyutuyor ılacı 5 gun kullanıp doktora gıdıyosun yumurtalarına bakıyo 18 20 olunca catlatma ıgnesı vuruluyosun sonrasında asılama yapıyolar esının spermını alıp yıkıyolar canlı olanları topluyolar ıslem sırasında rahımıne enjekte edıyolar yıne ortalama 750 800 tl buluyor ben ozelde yaptırıcam ıns ılkkınde tutar
cnm
suan adetı beklıyorum adetlı cagırdı once catlatma ıgnesıne baslayacagız dedı sonra kı aylarda bakarız dedı ama ben merak edıp sordum asloında catlatmayıda merak edıyorum baskalımmmm

cnm merhaba,eğer yaptırdıysan sonucunu paylaşabilir misin...Merakla bekliyorum :(

Back