• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptırmaya karar verdim

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
666
189
18
33
Kizlar merhaba ben artik paikolojik olarak cok etkileniyorum bu çocuk olmaması olayından. 9 aydır deniyoruz bat 13 testlerim halâ negatif. Kasımda hsg (rahim filmi) cekildim doktor 3 ay bekleyelim dedi ama ben bekleyemeyecegim cok uzuluyorum. Her ay ayni stres her ay ayni kaygılar ve negatifler… en korktugum sey o gobekten igne olayi. Acı oluyor mu ve kac defa vuruluyor? Yaptiranlar bilgi verebilir mi? Salı gunu gidecegim doktora randevumu aldım.🥲

Kizlar merhaba ben artik paikolojik olarak cok etkileniyorum bu çocuk olmaması olayından. 9 aydır deniyoruz bat 13 testlerim halâ negatif. Kasımda hsg (rahim filmi) cekildim doktor 3 ay bekleyelim dedi ama ben bekleyemeyecegim cok uzuluyorum. Her ay ayni stres her ay ayni kaygılar ve negatifler… en korktugum sey o gobekten igne olayi. Acı oluyor mu ve kac defa vuruluyor? Yaptiranlar bilgi verebilir mi? Salı gunu gidecegim doktora randevumu aldım.🥲
Yoo hiç acımıyo, kaç defa vurulması olayı senin yumurtalarının cevap vermesi ile alakalı. Ben mesela 10 gün yaptım

Gobek deliginin 3 parmak sagi ve solundan vuruluyosun buralarda pek aci olmuyor. Olsa da hafif oluyor korkulcak bir durum yok yani :)
Vurulma orani senin aldigin tedaviye bagli. Ne kadar doz kullandin, yumurtalarin tepki veriyor mu vermiyo mu.. Ortalama 7-10 gun arasi gider bence

Gobek deliginin 3 parmak sagi ve solundan vuruluyosun buralarda pek aci olmuyor. Olsa da hafif oluyor korkulcak bir durum yok yani :)
Vurulma orani senin aldigin tedaviye bagli. Ne kadar doz kullandin, yumurtalarin tepki veriyor mu vermiyo mu.. Ortalama 7-10 gun arasi gider bence
Cok tesekkur ederim insallah cevap verir vucudum ve olur 🤲🏻

Ben de aşılama yaptıracağım. Öncelikle adet tarihimi bekliyorum. Sonra rahim filmi çektirmem gerekiyor. 6 yıl önce çekildim ama eski olduğu için yenisi gerek.

Cok tesekkur ederim insallah cevap verir vucudum ve olur 🤲🏻
Illa ki verir zaten. Herhangi bir sorun yoksa genelde 75 ml dozdan baslatiyolar. Pcos varsa daha az dozda baslatabilirler. Yumurta sayisi cok olduğuna mesela ben 37.5la baslamistim gelisme olmayinca doz yukseltmisti doktor. Ona gore surec uzuyor tabi.

Yumurta sayimda adet gunlerimde kan hormon amh hsg hicbirinde sorun yok cok sukur bakalim bana kactan baslatacak bende merak ediyorum tam sureci bilmiyorum ama yasayarak ogrenecegim sanirim. İnsallah doktor daha 3 ay olmadi diyip bekletmez ondan da korkuyorum

Back