Arkadaşlar bu ay 2. aşılamamı yaptırıcam 5 gündür gonal f iğnemi oluyorum,yalnız 10 gündür falan vajinamda kaşıntım vardı bir fitil kullandım ve krem kullanıyorum ama hala geçmiş değil dr um 5 gün önce muayenede bişey farketmedi zaten fitil ve kremi ben kendim kullndım bugün bi tane daha fitil kullanıcam dr'uma danışmadım ama birşey olurmu acaba?
Arkadaşlar bu ay 2. aşılamamı yaptırıcam 5 gündür gonal f iğnemi oluyorum,yalnız 10 gündür falan vajinamda kaşıntım vardı bir fitil kullandım ve krem kullanıyorum ama hala geçmiş değil dr um 5 gün önce muayenede bişey farketmedi zaten fitil ve kremi ben kendim kullndım bugün bi tane daha fitil kullanıcam dr'uma danışmadım ama birşey olurmu acaba?
klava: canımm bence yapmaaaaaaaaaaa.. doktoruna danışmadan değil fitil ağrı kesici bile kullanılmaz diye biliyorum aşılama sürecinde.. bence danışmadan kullanma diyorum tekrar tekrar
Haklısın cnm ama daha önce aynı şekilde mantar olduğumda vermişti dr bu kullandığım ilaçları birde başka bir sitede bir kadın-doğum dr'una danıştım aşılamadan önce fitil kullanabilirsin dedi..
canım ya belkide ben bu konularda çok pimpirikliyim ama sen birdahaki kontrolünde sor öyle kullansan daha iyi olur sanki.. en azından için rahat olur ki bak seninde için rahat değilki buradan bizimle paylaşıp soruyorsun.. sor için rahat etsin.. hayırlı olur inş aşılaman..
Ewt içim rahat değil ama aşılamadan önce bişey olmaz diye düşündüm nasılsa içimden çıkacak bişey krem ve fitil ama yarın kontrolum var dr'a sölerim artık...Aşılamadan sonra jel kullanmadım sadece progesteron içeren bir hap vermişti maalesef tutmadı şimdi 2. aşılamamı yaptırcam bir de bu mantar derdi çıktı başıma...Sizdede öylemi oluyor bilmiyorum ama hiç umudum yok benim kızlar ya tutmaz diye düşünüp duruyorum çok istiyorum bebek hepimiz gibi,3 ay ara vermiştim 1. aşılamadan bu yana dr'a kaşıntımın olduğunuda vallahi korkudan sölemedim başta aşılamayı ertelicek diye zaten yarın anlar kötü bi durum varsa...