- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kızlar ben ilk aşılamamı oldum...... Bugün 11. günüm ve bende sürekli adet sancısı gibi karın ağrıları var özellikle geceleri ve tuvalete çıkınca artıyor...dün gece ağrıyla uykudan uyandım ve bir daha yatamadım....yeni değil ama bu yaklaşık 1 haftadır önceleri az azdı ama şimdi şiddetli adet sancısına döndü.....ya çok korkuyorum internette hep dış gebelikten falan bahsediyo...doktoruma sordum olabilir diyo....pazartesi test var...ama korkuyorum dedğim gibi....aynı şeyi yaşayan var mı lütfen söyleyin içim azcık ferahlasın....karınım da çatlıcak gibi gergin....acaba özellikle vajinal jel kullanıp böyle olan var mı eğer aksi bir durum yoksa ki inşallah yoktur acaba jelden mi oluyo diyorum...gerçi doktorum yapmaz dedi ama....nolur sizde varsa yazın bu durum...kasık ağrısı falan değil ama o da var da daha ağır basan karrın ağrısı beni korkutuyor.......((((((((((((((((
snoopy sağol gülüm inşallah dediğin gibi olur.....
çünkü ağrılarım daha da arttı özellikle sabahları ve geceleri azıyo....anlam veremiyorum ....sabah ağlayacaktım.....hani etrafı tırmalayacaktım neredeyse.....sende de bölemiydi hafif miydi? ve kaç gün sürmüştü canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?