• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama Yaptırıp Memnun Kaldığınız Hastane/Merkez/Doktor?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

minikbeyazbulut

Bir varmış, bir yokmuş..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
352
3
621
42
İstanbul
Merhabalar herkese,

Birçoğunuz gibi biz de bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz bir süredir ama henüz bir sonuca ulaşamadık.
Tedavi anlamında ilk etaba ise geçen ay başladık.
Doktorum Medistate'te Sultan Kavrut.
Her şeyden önce bir ay Klomenle yumurta takibi yapalım, ondan sonra isterseniz birkaç ay ilaçla deneriz isterseniz aşılama yaparız dedi.
Dediği gibi geçen ay bir kutu Klomen kullandım.
İlk kontrolümde rahim duvarımın çok inceldiğini gördü doktor.
İkinci kontrolümde ise rahim duvarımın normale döndüğünü ama aşırı yumurtlama gerçekleştiğini söyledi.
Bunlar bu ilacı kullananların %1-5'i arasında kişide görülen bazı yan etkilermiş.
Benim vücudum Klomen'e aşırı tepki vermiş, o yüzden fazla yumurtlama olmuş.
Şu an beklemedeyiz.
Ama eğer bu ay da bir hamilelik olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıralım diyoruz.
İlk sefer için kendi doktorumla denemek istiyorum ama tam karar vermedik henüz.
Benim size sormak istediğim aşılama yaptırıp da memnun kaldığınız, olumlu sonuç aldığınız yerleri öğrenmek.
Benim konumumda olan başka arkadaşlar için de faydalı olabilir bu konu.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İnşallah hepimiz en hayırlı ve güzel şekilde bebeklerimize kavuşuruz. Amin.

Sevgiler..

merhaba..
bizde 3.5senedir istiyoruz olmuyor malesef olmayada niyeti yok belli.bende aşılamaya karar verdim bu ayki adetimi bekliyorum 2.günü gidicez istanbul tüp bebek merkezinde aşılama yaptırmaya.iyi bir hastane olduğunu duydum ilk kez yaptırcam bende inşallah tutar .
bende daha önce 1 sefer klomeni kullanmıştım aynı senin gibi vücudum tepki gösterdi ve yumurtalığım aşırı derecede büyüdü ağrıdan dolayı yataktan kalkamamıştım.istanbul tüp bebek merkezini bir düşün derim.bolll şanslar Allah gönlüne göre versin...

merhaba..
bizde 3.5senedir istiyoruz olmuyor malesef olmayada niyeti yok belli.bende aşılamaya karar verdim bu ayki adetimi bekliyorum 2.günü gidicez istanbul tüp bebek merkezinde aşılama yaptırmaya.iyi bir hastane olduğunu duydum ilk kez yaptırcam bende inşallah tutar .
bende daha önce 1 sefer klomeni kullanmıştım aynı senin gibi vücudum tepki gösterdi ve yumurtalığım aşırı derecede büyüdü ağrıdan dolayı yataktan kalkamamıştım.istanbul tüp bebek merkezini bir düşün derim.bolll şanslar Allah gönlüne göre versin...

Çok sağol arkadaşım.
Allah tez zamanda senin de gönlüne göre verir inşallah.
Benim de ağrım oldu Klomen'den sonra ama öyle yatıracak kadar değil, ara ara şiddetlendi.
Gideceğin merkeze internetten baktım, güzel bir yere benziyor.
Aşılamayı ne kadara yapıyorlar?

Çok sağol arkadaşım.
Allah tez zamanda senin de gönlüne göre verir inşallah.
Benim de ağrım oldu Klomen'den sonra ama öyle yatıracak kadar değil, ara ara şiddetlendi.
Gideceğin merkeze internetten baktım, güzel bir yere benziyor.
Aşılamayı ne kadara yapıyorlar?

amiiiiin inşallah canım bütüüün bebek isteyenlerin Allahım gönlüne göre versin.ewet güzel bir yere benziyor hemde alakalılar ilgililer başka bir yerlede görüşmüüştüm ben özensizler arıcaz dediler aramadılar falan bizde burayı tercih ettik.telefonda görüştüğümüz kadarıyla 3.000 dediler ama ilaç yıkama vsvs inan bize ne kadara patlıcak hiç bir fikrim yok.tüp bebekle hamile kalan 2 kişi aşılama ile hamile kalan 1 kişi biliyorum o hastanede yaptıran.bende orda karar kıldım hakkımızda hayırlısı olsun be canım.

Son düzenleme:
amiiiiin inşallah canım bütüüün bebek isteyenlerin Allahım gönlüne göre versin.ewet güzel bir yere benziyor hemde alakalılar ilgililer başka bir yerlede görüşmüüştüm ben özensizler arıcaz dediler aramadılar falan bizde burayı tercih ettik.telefonda görüştüğümüz kadarıyla 3.000 dediler ama ilaç yıkama vsvs inan bize ne kadara patlıcak hiç bir fikrim yok.tüp bebekle hamile kalan 2 kişi aşılama ile hamile kalan 1 kişi biliyorum o hastanede yaptıran.bende orda karar kıldım hakkımızda hayırlısı olsun be canım.

İnşallah sen de memnun kalırsın arkadaşım.
Açıkçası aşılama için 3000 TL beni biraz zorlar.
Bir kere olsa tamam ama tutmaz da birkaç kere gerekirse zor olur. :(
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

Son düzenleme:

aslında bizide zorluyor ama napalım işte istiyorum artık ben hele hele şu insanların laflarından bıktım usandım gari .inan güzel haberi vermek için can atıyorum eeee sen ne yapacaksın tüp bebekmi.birde sorun neydi senin tam olarak doktor ne dedi yani illa tüp bebek yada aşılamamı olman gerekiyor doğal yolla klomenle falan olmazmı?gerçi klomenide vucudun kabul etmiyormuş ama yanlız o aşamalardada yani aşılama tüp bebek gibi hormonsal ilaçlar veriyorlar ...

aslında bizide zorluyor ama napalım işte istiyorum artık ben hele hele şu insanların laflarından bıktım usandım gari .inan güzel haberi vermek için can atıyorum eeee sen ne yapacaksın tüp bebekmi.birde sorun neydi senin tam olarak doktor ne dedi yani illa tüp bebek yada aşılamamı olman gerekiyor doğal yolla klomenle falan olmazmı?gerçi klomenide vucudun kabul etmiyormuş ama yanlız o aşamalardada yani aşılama tüp bebek gibi hormonsal ilaçlar veriyorlar ...

Sorma, her gören artık olsun daha beklemeyin falan diyor.
Derinlemesine girmeden geçiştiriyorum. :)
Bizde bir sorun yok. Sebepsiz infertilite gibi görünüyor.
Normalde 3 seneden fazladır bekliyoruz. 7 ay önce bir polip tespit edildi, histeroskopi oldum.
Şimdiki doktorum ondan sonrasını baz alalım, öncesinde polip engel olmuş olabilir, siz daha yenisiniz falan diye moral verdi ama bakalım.
Yarın adet günüm normalde. Bu ay Klomen'in bir faydası oldu mu bilmiyorum.
Birkaç gün bekleyip doktora gideceğim inşallah. Hamilelik yoksa aşılama düşünüyoruz biz de.

Sorma, her gören artık olsun daha beklemeyin falan diyor.
Derinlemesine girmeden geçiştiriyorum. :)
Bizde bir sorun yok. Sebepsiz infertilite gibi görünüyor.
Normalde 3 seneden fazladır bekliyoruz. 7 ay önce bir polip tespit edildi, histeroskopi oldum.
Şimdiki doktorum ondan sonrasını baz alalım, öncesinde polip engel olmuş olabilir, siz daha yenisiniz falan diye moral verdi ama bakalım.
Yarın adet günüm normalde. Bu ay Klomen'in bir faydası oldu mu bilmiyorum.
Birkaç gün bekleyip doktora gideceğim inşallah. Hamilelik yoksa aşılama düşünüyoruz biz de.

ay bilmemmi artık beni görenler olsunda diyor :)ve ekliyor elektrik parası az gelir çocuk yokta ondan su parası az gelir çocuk yokta ondan ewimde mutluyum eee neymiş çocuğum yokmuş ondan mutluymuşum aaaa walla şaşırıyorum artık insanlar ne kadar basit ne kadar cahil ne kadar ağzından çıkanı anlamıyor pes yani. hadi inşallah adet olmassında yarın bebek gelir aşılamaya falan gerek kalmaz allah büyük dualarımızı kabul etsin rabbim.
ben klomeni 3 adet öncesi kullanmıştım galiba ve dikkat ediyorum benim her ay adetten önce aşırı derecede göğüslerim şişer acırdı 3 aydır artık göğüslerimde o şeyler olmuyor klomenden sonra göğüslerimin huyu suyu değişti ben ona bağlıyorum bu durumu. normalde kaç gün önce geliyordu adetin?bellimi olur belkide bebek vardır :))

arkadaşlar Allah gönlünüze göre versin inşaallah bu ay adet olmayız da aşılamaya gerek kalmaz hamile kalıveririz...
bende sizler gibi bu ayki duruma göre aşılama yoluna gidecek olanlardanım..
istanbul da Ferti jin isimli merkezde tedaviye devam ediyorum. gerekirse aşılamada orada olacak .. kısmet.. şu an için memnunum ben başka bi yer araştırmasına ihtiyaç duymadım.. nettende araştırmıştım izlenimler iyi yönde.. bi tanıdığada orası vesile olmuştu bebeğine kavuştu
ben fiyatı sorduğumda bana 500$ dediler..
cimcime 3000 demişsin sen.. çok değil mi aşılama için o ücret :26:

ay bilmemmi artık beni görenler olsunda diyor :)ve ekliyor elektrik parası az gelir çocuk yokta ondan su parası az gelir çocuk yokta ondan ewimde mutluyum eee neymiş çocuğum yokmuş ondan mutluymuşum aaaa walla şaşırıyorum artık insanlar ne kadar basit ne kadar cahil ne kadar ağzından çıkanı anlamıyor pes yani. hadi inşallah adet olmassında yarın bebek gelir aşılamaya falan gerek kalmaz allah büyük dualarımızı kabul etsin rabbim.
ben klomeni 3 adet öncesi kullanmıştım galiba ve dikkat ediyorum benim her ay adetten önce aşırı derecede göğüslerim şişer acırdı 3 aydır artık göğüslerimde o şeyler olmuyor klomenden sonra göğüslerimin huyu suyu değişti ben ona bağlıyorum bu durumu. normalde kaç gün önce geliyordu adetin?bellimi olur belkide bebek vardır :))

Biz de kedi edindik birkaç ay önce.
Büyükler duyunca kızıyor (anneanne, babaanne,vb.) "kedi bakacağınıza çocuk yapın da bakın" diye. :))
Klomenin öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum.
Benim de normalde 1 hafta on gün öncesinden göğüslerim şişer ve acırdı, bu ay ilk defa daha bugün şiştiler o da normalden az.
Herhalde ilaçtan öyle oldu.
Benim adetim 1-3 gün geri gelir genelde.
Ama açıkçası çok umutlanmak istemiyorum çünkü üzülüyor insan olmayınca.
İnşallah, hayırlısıyla umduğumuz gerçekleşir hepimizin.
Amin.

arkadaşlar Allah gönlünüze göre versin inşaallah bu ay adet olmayız da aşılamaya gerek kalmaz hamile kalıveririz...
istanbul da Ferti jin isimli merkezde tedaviye devam ediyorum. gerekirse aşılamada orada olacak .. kısmet.. şu an için memnunum ben başka bi yer araştırmasına ihtiyaç duymadım.. nettende araştırmıştım izlenimler iyi yönde.. bi tanıdığada orası vesile olmuştu bebeğine kavuştu

Amin arkadaşım, inşallah.
Dediğin merkez nerede?
Bu işlerde fiyat aralığı bayağı geniş anladığım kadarıyla.
Acıbadem'de de 1500-2000 tl civarı bir şey söylemişti doktor sanırım ama tam hatırlayamıyorum, sorup öğrenmek gerek.
Ben ilk seferi kendi doktorumda yaptıracağım herhalde bu gidişle.
600 tl dediler fiyat olarak.

Amin hepimizin gönlüne göre versin allahım inşallah bu ay tuttururuz ben normal yolla ümidimi kestim aşılamamız tutar inşallah.biz 2 yerle telefonda görüştük ben telefonla görüştüğümde başka bir hastane sadece aşılamanın 1500 diğer işlemlerle birlikte sperm yıkama vsvs birsürü şey saydı ve toplam tutarının 3000 olduğunu söyledi. ama istanbul tüp bebekte biraz daha düşüktü sanırım çünkü eşimle fiyat konusunda daha düşük olduğu için ve bir kaç tanıdığımızın hamile kaldığını bildiğimiz için istanbul tüp bebekği seçtik ama yarın fiyatını eşime yine sorayım eşim konuşmuştu orayla net fiyatı yazarım
Biz de kedi edindik birkaç ay önce.
Büyükler duyunca kızıyor (anneanne, babaanne,vb.) "kedi bakacağınıza çocuk yapın da bakın" diye. :))
Klomenin öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum.
Benim de normalde 1 hafta on gün öncesinden göğüslerim şişer ve acırdı, bu ay ilk defa daha bugün şiştiler o da normalden az.
Herhalde ilaçtan öyle oldu.
Benim adetim 1-3 gün geri gelir genelde.
Ama açıkçası çok umutlanmak istemiyorum çünkü üzülüyor insan olmayınca.
İnşallah, hayırlısıyla umduğumuz gerçekleşir hepimizin.
Amin.
ewet çok umutlanma sakın o zaman daha çok üzülüyor insan hayırlısını versin allah.bende kedi köpek düşünmüyor değilim aslında çokta seviyorum onları ama ewdeki koltuklarım deri olduğundan korkuyorum ben.bir tane muhabbet kuşum vardı arkadaştı bana oda bu yaz bıraktı bizi gitti öldü çok üzüldük çok ağladık onun için iyiler hoşlar ama öldüklerindede çok üzülüyo insan.ewet büyükler kedi köpekleri istemiyor laf söylüyorlar ama unutma arkadaş olcak sana birde bu var yani birde bebek olunca çocuğu küçük yaşta hayvan sevgisiyle büyütürsün.ikisine bakmak zor gelir dersen o zaman işte hayvancığı düşün sana alışıcak ve sen onu bırakıcaksın :(( oda çok kötü. inşallah öyle bişey yapmazsın :(

GIYMATLIMM şimdi baktımda profiline senin çocuğun varmış 2.istiyosun demekki sen :)) bende daha yok hadi hayırlısı hepimizin olur inşallah

Merhaba,
Ben yeni aşılama yaptırdım ve 600 tl ödedim. yani 3000 tl fian değil ama internette iletişim bilgileri var. bütün kontrollerde bu ücretin içinde sadece ilaçları kendimiz aldık. Oldukça ilgili ve güzel bir merkez. Kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.

istanbul tüp bebek merkezinde sadece aşılama 600 ilaçlarla ve tahlillerler beraber 1500 olduğunu söylemişler eşime
bahceci tüp bebek merkezinde 1200 sadece aşılama fiyatıymış 400 tahlil 500-600 yakın ilaçlar olduğunu söylemişler eşime. ama ben telefonla görüştüğümde bayan bana toplam herşey 3000 tutar demişti

Merhaba,
Ben yeni aşılama yaptırdım ve 600 tl ödedim. yani 3000 tl fian değil ama internette iletişim bilgileri var. bütün kontrollerde bu ücretin içinde sadece ilaçları kendimiz aldık. Oldukça ilgili ve güzel bir merkez. Kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.

aaaaa sadece 600 müüüüüüüüüü :53: :53: iyimiş neresi burası bide ismini yazsaydın keşke.inşallah aşılaman tutar.bide sperm yıkaması için ayrı ücret istiyolar sizde oldumu o işlem

ewet çok umutlanma sakın o zaman daha çok üzülüyor insan hayırlısını versin allah.bende kedi köpek düşünmüyor değilim aslında çokta seviyorum onları ama ewdeki koltuklarım deri olduğundan korkuyorum ben.bir tane muhabbet kuşum vardı arkadaştı bana oda bu yaz bıraktı bizi gitti öldü çok üzüldük çok ağladık onun için iyiler hoşlar ama öldüklerindede çok üzülüyo insan.ewet büyükler kedi köpekleri istemiyor laf söylüyorlar ama unutma arkadaş olcak sana birde bu var yani birde bebek olunca çocuğu küçük yaşta hayvan sevgisiyle büyütürsün.ikisine bakmak zor gelir dersen o zaman işte hayvancığı düşün sana alışıcak ve sen onu bırakıcaksın :(( oda çok kötü. inşallah öyle bişey yapmazsın :(

Yok, bırakmak gibi bir niyetimiz yok.
Çocuğumuz gibi zaten. Şu an sekiz aylık. Abi olacak inşallah. :))
İlk üç dört ay anneme bırakırız diyoruz, zaten bize de oradan geldi.
Biz kendimizi düzene sokunca tekrar getiririz yuvasına Allah'ın izniyle. :))

Merhaba,

Medistate de 600 TL'ye yapıyor.
Ama ilaç dahil mi değil mi tam bilmiyorum.
Sen nerede yaptırdın ve ilaçlar ne kadar tuttu?
İnşallah hayırlı haberlerini duyarız.

istanbul tüp bebek merkezinde sadece aşılama 600 ilaçlarla ve tahlillerler beraber 1500 olduğunu söylemişler eşime
bahceci tüp bebek merkezinde 1200 sadece aşılama fiyatıymış 400 tahlil 500-600 yakın ilaçlar olduğunu söylemişler eşime. ama ben telefonla görüştüğümde bayan bana toplam herşey 3000 tutar demişti

Sağol _cimcime_, aklımızda bulunsun bunlar da.

Back