- Konu Sahibi minikbeyazbulut
Merhabalar herkese,
Birçoğunuz gibi biz de bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz bir süredir ama henüz bir sonuca ulaşamadık.
Tedavi anlamında ilk etaba ise geçen ay başladık.
Doktorum Medistate'te Sultan Kavrut.
Her şeyden önce bir ay Klomenle yumurta takibi yapalım, ondan sonra isterseniz birkaç ay ilaçla deneriz isterseniz aşılama yaparız dedi.
Dediği gibi geçen ay bir kutu Klomen kullandım.
İlk kontrolümde rahim duvarımın çok inceldiğini gördü doktor.
İkinci kontrolümde ise rahim duvarımın normale döndüğünü ama aşırı yumurtlama gerçekleştiğini söyledi.
Bunlar bu ilacı kullananların %1-5'i arasında kişide görülen bazı yan etkilermiş.
Benim vücudum Klomen'e aşırı tepki vermiş, o yüzden fazla yumurtlama olmuş.
Şu an beklemedeyiz.
Ama eğer bu ay da bir hamilelik olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıralım diyoruz.
İlk sefer için kendi doktorumla denemek istiyorum ama tam karar vermedik henüz.
Benim size sormak istediğim aşılama yaptırıp da memnun kaldığınız, olumlu sonuç aldığınız yerleri öğrenmek.
Benim konumumda olan başka arkadaşlar için de faydalı olabilir bu konu.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İnşallah hepimiz en hayırlı ve güzel şekilde bebeklerimize kavuşuruz. Amin.
Sevgiler..
Birçoğunuz gibi biz de bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz bir süredir ama henüz bir sonuca ulaşamadık.
Tedavi anlamında ilk etaba ise geçen ay başladık.
Doktorum Medistate'te Sultan Kavrut.
Her şeyden önce bir ay Klomenle yumurta takibi yapalım, ondan sonra isterseniz birkaç ay ilaçla deneriz isterseniz aşılama yaparız dedi.
Dediği gibi geçen ay bir kutu Klomen kullandım.
İlk kontrolümde rahim duvarımın çok inceldiğini gördü doktor.
İkinci kontrolümde ise rahim duvarımın normale döndüğünü ama aşırı yumurtlama gerçekleştiğini söyledi.
Bunlar bu ilacı kullananların %1-5'i arasında kişide görülen bazı yan etkilermiş.
Benim vücudum Klomen'e aşırı tepki vermiş, o yüzden fazla yumurtlama olmuş.
Şu an beklemedeyiz.
Ama eğer bu ay da bir hamilelik olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıralım diyoruz.
İlk sefer için kendi doktorumla denemek istiyorum ama tam karar vermedik henüz.
Benim size sormak istediğim aşılama yaptırıp da memnun kaldığınız, olumlu sonuç aldığınız yerleri öğrenmek.
Benim konumumda olan başka arkadaşlar için de faydalı olabilir bu konu.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
İnşallah hepimiz en hayırlı ve güzel şekilde bebeklerimize kavuşuruz. Amin.
Sevgiler..