Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erken 14 gün sonra çıkıyor diye biliyorum ayın 16snda bende kan vercem bugün 6.gunum inşallah hayırlı haber alırsınMerhaba ben nisanın 29 da aşılama yaptırdım 12 haziranda test yapılqcak bugün 7 .gün gebelik testi yaptım çıkmadı sizce erken diye mi çıkmamıştır yoksa olmadığından mı
Erken olduğu için mi negatif çıktı bilmiyorum normalde hormonel ilaçlar erkende olsa pozitif çıkar diye biliyorum kararsız kaldımBence erken 14 gün sonra çıkıyor diye biliyorum ayın 16snda bende kan vercem bugün 6.gunum inşallah hayırlı haber alırsın
Bendr 16snda kan vericem aşılamami oldin cumartesi günü asilama oldumBence erken 14 gün sonra çıkıyor diye biliyorum ayın 16snda bende kan vercem bugün 6.gunum inşallah hayırlı haber alırsın
Merhaba benimde 16snda testle takip yapıomusunuzBendr 16snda kan vericem aşılamami oldin cumartesi günü asilama oldum
Şuan yapmıyorum 10gun yapmaya baslicam gebelik testi.Merhaba benimde 16snda testle takip yapıomusunuz
Cuma günü oldum bende zaman geçmiyor sanki ağrım var kasıkta belim aşırı bir bıkkınlık var üstümde Allah yardımcımız olsunBendr 16snda kan vericem aşılamami oldin cumartesi günü asilama oldum
Betam 94.59 çıktı pazar günüSonucunuz ne olduuuu
Hamilesin Tebrikler belirtiler varmi yerleşme kanama oldumuBetam 94.59 çıktı pazar günü
Kanamam falan yok şuan ama karnım çok ağrıyor belim çok ağrıyor bunlar hala da sürüyorHamilesin Tebrikler belirtiler varmi yerleşme kanama oldumu
Kaçıncı günü öğrendin aşılama oldugn gün sayiliyormuKanamam falan yok şuan ama karnım çok ağrıyor belim çok ağrıyor bunlar hala da sürüyor
Benim 12 Haziran test kontrol günümdü cenazemiz oldu iş dışına geldim karnımda çok ağrıdığı için pazar günü test yaptırıdm acilde 94.59 çıktı cuma günü kendi doktoruma gideceğim inşaalhKaçıncı günü öğrendin aşılama oldugn gün sayiliyormu
Hayırlı olsun canım darısı başımızaBenim 12 Haziran test kontrol günümdü cenazemiz oldu iş dışına geldim karnımda çok ağrıdığı için pazar günü test yaptırıdm acilde 94.59 çıktı cuma günü kendi doktoruma gideceğim inşaalh
İnşaalh canımHayırlı olsun canım darısı başımıza
Yaaaa tebrik ederim ben de beklemedeyim nasıl geçecek bilmiyorum belirtilerinin nasıldı rica etsem paylaşır mısınızBetam 94.59 çıktı pazar günü
Benim çok karın ağrım oldu kasıklarım ağrıdı gögüs hassasiyetim arttı belim çok ağrıdı bunlar oldu bakalım şimdi hastaneye gidiyorum inşallh herşey yolundadırYaaaa tebrik ederim ben de beklemedeyim nasıl geçecek bilmiyorum belirtilerinin nasıldı rica etsem paylaşır mısınız
Hayırlısı olsun hakkınızda aşılamamıydı sizinkiBugün kan verdim maalesef olmamış işimiz tüpe kaldı artık