Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım teşekkür ederim inşallah senin de tutar sıkma canını ikinci aşılamada yüzdelik artıyor doktorumla yolumu ayırdım yeni bir doktor arayisindayim. Sakarya'dayim sen nerdesin
Canım bu dediklerini sakaryada hangi hastanede yaptın doktor buldun mu bende sakaryadayım arıyorum

Merhaba bende 3yildir evliyim. 3defa kendiliğimden hamile kaldım ikinci düşükte kan pıhtılaşma m olduğunu öğrendim. O yüzden hamileliğim sona ediyormuş . Ve şuan bir yıldan fazladır ilaçlar kullanıp yumurtam buyuyo çatlıyor ama sonuç negatif bütün tahlillerin eşimin tahlili çok iyi sıkıntı yok ama polikistik överim olduğumu öğrendim bayadir ilaç almama rağmen sonuç negatif. Aşılama yi sorduk doktorum aşılama değil de tüp bebeği önerdi . Aşılamanın çok riskli olduğunu söyledi napicagimi bilmiyorum. Senin yazını okudum sana sormak istediğim asilamayla ilgili ne kadar bgin var doktorun sana önerirken olumsuz yönlerinden bahsetmedi mi. Cevremdekiler asilmayi yap diyo ama doktorum polikistik överim olduğu için önermedi ne diyorsunuz lütfen yanıtlayın çok ihtiyacım var. Senin adına da çok sevindim Allah gönlünüzden geçen herşeyi en güzel şekilde nasip etsin ins

Canım oncelikle çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
Aşılamanın nesi riskli ben pek anlamadım. Çünkü benim doktorum da öyle bir şey demedi aksine tüp bebek istiyorsaniz bile en azından iki kere aşılama yapmazsanız devlet rapor vermez maddi olarak zorlar dedi. Önceden aşılama yapılmadiysa (raporlu olarak) malesef tüp bebek devlet desteği alamıyorsunuz. Aşılama yaptıranlara verilen ilaç yani benim kullandığım Gonal f tüp bebekte de kullanılıyor. Sadece aşılamada yumurtalar sendeyken catlatiliyor. Tüp bebekte tam bilmiyorum ama yumurtalar alınıyor ve labaratuvar ortamında embriyo haline getiriliyor. Aşılamada ne gibi bir risk ola olur anlamadım en fazla pko olduğun için cok fazla yumurtlama olur ve doktor tedaviyi iptal eder. Ya da güzel yumurtan bir tane olur digerleri kiste dönüşür falan. Yani bu gibi riskler olsa bile bence aşılama denemeye değer. Hem daha az bir mebla. Hem de tüp bebek için gerekli aşamalardan biri. Tabii durumunuz varsa onu bilemem ama hiç bir sekilde devlet desteği almıyorsun ilaçlar falan zor olurdu bizim için denedik tuttu. Yoksa biz de tüp bebek istiyorduk. Ama tüp bebek bile %100 değil ki bence aşılama denemeye değer

Merhaba bende yazmak istedim. Çünkü hiç umudum yoktu .bende aşılamamin 16.gunundeyim kan testim 106.27oldu bir artış var devamıda gelir inşallah. İlk aşılamaydi. Gonal f450 ile başladım ilk 125 ile başladım sonra 150 en son günde 225vurdum 20ye yakın yumurtam gelişti ovirtelleden sonrada mahvoldum günlerdir heryerm ağrıyo uyuyamiorum hamilelik belirtisi aşırı bel ağrısı gaz sancısı ve aşerme var sürekli çigkofte ve turşu yemek istiyorum. 1bucuk yıldır ugrasioduk. Eşimde sorun yok bende hsg sonrası tek tüplü ve doğuştan yarım rahimli olduğumu öğrendim .zor bı süreç Allah hiç kimsenin emegini boşa çıkarmasın .dua ve isyan etmemek çok önemli.

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah

Sağol canım Allah isteyen herkese versin doktorum haftaya cuma ancak gorebilcegemizi söyledi. beta HCG 3000 olunca kese gozukebiliyormus. Hayırlısı inşallah
Bir hafta on güne inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım ben 6700de 4+5te gördüm

Canımmmm,öncelıkle sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaAllah yazını okurken içim titredi laf olsun dıye demıyorum senin aynınım aşılamaya kadar aynı süreç.. bende neler denediysem olmadı ılk yıl bızde istemedik bir sorunumuzda çıkmıyor herşey normal hsg de çektirdim gecen ay oda iyi şimdi sırada aşılama var ve bu yazı ile kalbim titredi nasıl bir umut oluştu içimde sanki olacağını hissettim İnşaAllah bizim de tutar da sana yıne yazarım sürecimiz aynı ilerlemiiş çünkü hamile duası da kabul olur lütfen dualarını eksık etme tüm ısteyenlere de bana da nasip olsun inşaAllah

Allah razı olsun canım oyle mi ne çok var demi aynı şeyi yaşayan.. tabiki dua ederim canım inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya inanıyorum hakkında en hayırlısını versin rabbim

Canım, selam. Ben de seninle aynı durumdayım. Bütün tahlil tetkikler yapıldı bana ve elime herşey normal. Doktor neden olmuyor ki olması lazım sizin dedi. Herşey normal dedi. Hatta ben ovulasyon kitleri kulalnıyordum bırak onları kulanmayı dedi. gün aşırı ilişki olsun bu ay dedi kafanı boşalt dedi bak hamile kalacaksın sen dedi. Olmadı ditek aşılama yapalım ocak ayında dedi. Tabi onda da oran düşün 15/20 civarında. ama yumurtlama tedavisi yapmak boşuna olur dedi şu aşamada. Baklım renglim bugün bitti bu ayda çalışmalara devam edeceğiz olmazsa dediğim gibi aşılama yaptıracağım. SEnin maliyeti baya ii bana 1500 TL dedler. yılbaşında da kesin bu rakam zamlanır.

Merhaba canım inşallah en kısa sürede doğal yoldan kalırsın aşılamaya gerek kalmaz. Ama keşke önceden yaptirsaymisim diyorum çok vakit kaybetmişim inşallah senin gerek kalmadan bebiş gelir canım hakkında hayırlısı olsun

yaaa bilemezsinki canım. Bir de doktorun yönlendirmesi de önemli. Bak bana kaç senedir uğraşıyorum. Ha oldu ha olacak derken zaman geçiyor. Geçen sene kaldım 1,5 sene üstüne gebelik oda ilerlemedi kürtaj oldum. şimdi üstüne 1 sene daha geçti. Bekliyoruz hayırlısı olsun inaşallah.

Ben de karantinada çok vakit kaybettim Şubat'ta hsg olacaktı gidemedik Mart'ta bu korona çıktı hsg temmuza kaldı üç ay bekle yine olmadı ancak Ekim'de yapabildik işte rabbimin hikmetinden sual olmaz en doğru vakit ne zamansa o zaman olsun inşallah en hayırlısı olsun

Ben de Eylül de oldum hsg üç ay bitti gebelik oluşmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…